« Terug
Dagkaart 28 januari

Hier zijn we dan weer met de dagkaart van vandaag.

De dagkaart van vandaag is De Magier.

Het is een kaart die staat voor dualiteit en de koppeling van persoonlijke en goddelijke kracht.
Hoe vertalen we dat naar vandaag…..

Kijk naar de mogelijkheden die uw talenten naar voren brengen. Die komen vandaag goed naar voren. Let wel op het kleine addertje… dat is de gedachte die zegt dat het niet lukt. Het lukt wel… blaas die gedachte zo weg…en er komt duidelijkheid.

Fijne dag.Recente nieuwtjes

beurs 2019

Het was weer een mooie ervaring om weer deel te nemen aan een beurs. Onze eerste beurs voor dit jaar en zeker niet de laatste beurs. Zo hebben we veel mensen kennis laten maken met het spirituele.

Huishoudbeurs 2019

Zaterdag 16 februari zullen wij weer deelnemen aan de huishoudbeurs. Zoals jullie van ons gewend waren zaten wij altijd in hal 2 in de vertrouwde Rai, waar de artiesten hun longen uit het lijf zongen. Dit jaar kan je ons... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »