« Terug
Dagkaart 28 januari

Hier zijn we dan weer met de dagkaart van vandaag.

De dagkaart van vandaag is De Magier.

Het is een kaart die staat voor dualiteit en de koppeling van persoonlijke en goddelijke kracht.
Hoe vertalen we dat naar vandaag…..

Kijk naar de mogelijkheden die uw talenten naar voren brengen. Die komen vandaag goed naar voren. Let wel op het kleine addertje… dat is de gedachte die zegt dat het niet lukt. Het lukt wel… blaas die gedachte zo weg…en er komt duidelijkheid.

Fijne dag.


Recente nieuwtjes

Eenzaamheid oplossen – 7 dingen die je kunt doen tegen eenzaamheid

Hoe kun je je eenzaamheid oplossen? Zoals altijd: door kleine stappen te zetten in de juiste richting. Deze 7 tips kunnen je helpen je eenzaamheid te verminderen. 1. Je bent niet de enige Eenzaamheid is een noodzakelijke maar nare emotie.... Lees meer »

Wheel of the year Op Oktober 31 Samhain

Op Oktober 31 Samhain (of Halloween) begint elk jaar ‘Journeying the wheel of the year’. Journeying of ‘De Helende Reis’ is een vorm van geleide meditatie. Het idee is om de ‘reiziger’ in staat te stellen een niveau van diepe... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »