« Terug
Dagkaart 9 januari

DE 8 KELKEN

Deze kaart geeft weer waar we de vorig jaar mee bezig waren…opruimen en nog een eens opruimen.

Deze kaart duidt op grote, spirituele verandering na desillusie. De rijpheid van de geest, na pijn en het afrekenen met het verleden.
Een zoektocht naar nieuwe ervaringen die veel geluk zullen schenken. Ook nieuwe hechte vriendschappen zullen ontstaan met gelijkgestemden.

Een mooi kaart voor een mooie dag.

Volg je hart en je gevoel, die zal je leiden.Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

Healing op afstand

Hoe bereid jij je voor op het ontvangen van een healing op afstand? Hoe gaat het in zijn werk en hoe bereid je je erop voor? Als je een healing op afstand ontvangt, Dan is het belangrijk dat je een... Lees meer »

VUUR

Vuur leeft, vuur ademt, vuur heeft een ziel, vuur raakt aan, vuur dwingt, vuur is eerlijk. Dingen die we afgelopen weekend geleerd hebben. Na een mooie reis naar het weekend toe, tabakzakjes maken, connecten met het vuur, weg kwijt zijn,... Lees meer »