« Terug
De aarde, de sterren, energie, het heelal, vernieuwing, ga je mee of blijf je staan…..

Durf je en laat je los, of houdt angst je soms vast?

Wat moet je dan doen, waarom durf je niet ? durf je jezelf wel in de spiegel te zetten, naar jezelf te kijken? Naar je eigen ikje? Neem je het onder de loep en ga je vernieuwing aan ? of hou je van uitstel tot het moment dat je niet meer kunt uitstellen..

Als je in de huidige tijd, die zeer snel gaat, mee wilt komen en bij wilt blijven vraag dat een flexibele geest. De eerste auto’s vliegtuigen, telefoons etc zijn nog niet eeuw oud en we zien nu al zeer geavanceerde technologie. Alles vraag continu om vernieuwing, verruiming van je blikveld en verandering van energie. Als je nagaat dat in de afgelopen maand december sterrenpoorten open waren, volle maan aanwezig was en als je dan beseft dat wij als mens al die energie naar ons toe geworpen hebben gekregen dan kun je beseffen dat we niet kunnen ontkomen aan verandering en dus vernieuwing.

Ik zal het nader uitleggen aan de hand van die sterrenpoorten waarom men niet kan ontkomen aan die vernieuwing. Einstein is gekomen met de relativiteitstheorie, wet van de synchroniciteit en

Daarnaast heeft hij samen met dr Rosen ontdekt dat in de buurt van zwarte gaten in het heelal (dat zijn gaten waar niets doorheen komt, ook geen licht) door de kromming in tijd en ruimte (denk maar aan het reizen door de tijd, tijdsverschillen) microscopisch kleine afvalstofjes van gedoofde sterren achter blijven die door magnetisch veld een soort brug of poort vormen. Door die poorten kan licht vanuit Sirius, de grote lichtbron, die achter de zon zijn dienst doet, o.a de aarde bereiken.

In ons lichaam bevindt zich DNA en DNA is een elektromagnetische opslag van energie die overeenkomst heeft met Sirius, een grote planeet die achter de zon staat. Doordat ons DNA kan veranderen door beïnvloeding via trilling, geluid, licht, gedachten etc kan dit ook als poort naar andere dimensies herleid worden. Ons DNA kan dus hetzelfde getransformeerd worden als de energie in het heelal via die ‘bruggen’ van die restdeeltjes van sterren.

Doordat er energie uit de kosmos naar de aarde komt en het aardmagnetisme afneemt zijn wij als mens en dier, maar ook planten, bomen etc  transformeerbaar tot we dezelfde energie hebben als in de kosmos. Dan kun je dus concluderen dat alles de bedoeling is. De wet van de synchroniciteit, het een kan niet zonder het ander en toeval bestaat niet omdat alles vanuit dualiteit bestaat zorgt, ervoor dat verandering voor eenieder aanwezig is. Men kan de hakken in het zand zetten, tegenstribbelen maar vernieuwing door verandering van DNA op celniveau is een onomkeerbaar feit.

Ook al houdt angst je vast of iets anders, er komt een moment dat je loslaat, vroeg of laat en meegaat in de vernieuwing.

Voor 2017 de allerbeste wensen en veel vernieuwing en vooruitgang gewenst!

Désirée/Isabel


Recente nieuwtjes

Afscheid nemen

Daar waar leven is, is licht een altijd aanwezige kracht Daar waar verdriet is eveneens We zijn niet gemaakt om te blijven in een verdriet, in een somberte. We zijn gemaakt om te leven vanuit onze kern, ons licht De... Lees meer »

Stap voor stap naar een gelukkig leven

Een ieder van ons probeert het grootste deel van het leven, zijn of haar dromen te volgen. Dat is althans wat we voor ogen hebben. Maar dan heb je ook nog het type mens dat er is om andere te... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »