« Terug
Doorzetten en keuzes maken.

Lieve mensen,

Via facebook was het onderwerp ” doorzetten en keuzes maken” aangedragen en toen dacht ik ja daar kan ik wat mee.

Ik heb mijn hele leven al moeten doorzetten en keuzes moeten maken, dat ik inmiddels uitgekozen ben LOL.
Feit blijft dat je toch altijd keuzes moet blijven maken, al is het wat eet ik vandaag of trek ik een broek aan of een rokje.

Als het bij deze keuzes bleef dan was het leven toch wel erg simpel…. toch? Het leven komt echter met soms zware keuzes, ik heb dat zelf ook mogen ervaren. Soms hele zware lessen, te zwaar waar ik niks mee kon maar soms ook niks mee wilde doen, wat resulteerde in vlucht gedrag. Op de een of andere manier, blijft dat dan terug komen soms nog zwaarder. is dit herkenbaar voor jullie?
Blijkbaar moest ik wat met deze keuzes… maar hoe.

In mijn geval, leek de les van een bepaalde keuze steeds zwaarder te zijn. Hoe meer ik er voor weg vluchtte hoe meer ik erop gewezen werd.

Toen viel het kwartje… ik nam mezelf voor de keuzes te gaan maken en toch door te zetten. Ik kwam erachter dat ik degene was die mijzelf tegenhield. Hoe? Nou met mijn gedachten, vluchtgedrag, mezelf wegcijferen en soms toch ook pleasen van andere. Van het laatste schrok ik heel erg, ik was een pleaser… maar waarom.

Door deze analyse te maken over mijzelf, en dit heeft me jaren gekost, ben ik nu waar ik moet zijn. Ik leer met de dag bij, maar ik snap nu hoe het werkt.

Hoe werkt het dan keuzes maken?
Allereerst moet je echt naar binnen gaan, naar je gevoel…(een lastige). Door steeds in gesprek te gaan met mijzelf en me af te zonderen een paar keer per dag, kreeg ik het helder. Nu maak ik mijn keuzes door mijn gevoel te volgen en dan is het doorzetten van keuzes maken veel makkelijker, want het stroomt….

Als het kwartje valt… dan maak je sneller keuzes en krijg je meer rust en tijd voor de leuke dingen waar je blij van wordt. Want we weten immers dat als je blij bent, alles beter stroomt….

Het is niet altijd makkelijk, maar mijn motto tegenwoordig is keep it simple. Alleen in mijn hoofd kon het druk en kon ik ervoor kiezen geen keuzes te maken en niet door te zetten.

Dit is mijn verhaal wat ik met jullie wilde delen. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Laat een reactie achter als je dat leuk vind.

Liefs MalikaRecente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

Eenzaamheid oplossen – 7 dingen die je kunt doen tegen eenzaamheid

Hoe kun je je eenzaamheid oplossen? Zoals altijd: door kleine stappen te zetten in de juiste richting. Deze 7 tips kunnen je helpen je eenzaamheid te verminderen. 1. Je bent niet de enige Eenzaamheid is een noodzakelijke maar nare emotie.... Lees meer »

Wheel of the year Op Oktober 31 Samhain

Op Oktober 31 Samhain (of Halloween) begint elk jaar ‘Journeying the wheel of the year’. Journeying of ‘De Helende Reis’ is een vorm van geleide meditatie. Het idee is om de ‘reiziger’ in staat te stellen een niveau van diepe... Lees meer »