« Terug
Georgina Verbaan

Ze heeft een nieuwe liefde. De 36-jarige actrice deelde een foto van haar en de in de reclamebranche werkzame Bram van Leeuwen op Instagram.

De actrice plaatste een hartje bij de desbetreffende foto. Aan Shownieuws laat haar nieuwe vriend weten “erg verliefd te zijn”.

“Het is de allermooiste vrouw van de hele wereld.” De twee hebben elkaar leren kennen in een club in Amsterdam. “Het was meteen liefde op het eerste gezicht. We hadden niet afgesproken, het was puur toeval dat ik haar daar tegenkwam.”, Aldus Nu.nl

Ik heb Georgina Verbaan altijd ‘ genuine’ gevonden, wat zoiets betekent als  ‘echt’, niet verwaand of hooghartig, maar eerder gewoon ‘ haarzelf ‘ . Een natuurlijke schoonheid, die zoals ik het invoel, nog niet de ware heeft gevonden. Verder pak ik op dat de relatiebreuk eerder dit jaar, niet aan haar heeft gelegen. Ze is een type die gaat ‘ voor altijd’, en dat is nog niet gelukt……

Ik ga invoelen en dit krijg ik door voor haar van het Universum:

“ Ze gaat te snel en neemt te snel beslissingen in de romantiek … “

Ik begrijp dat dat de reden is waarom ze nog niet de ware is tegengekomen. Op haar levenslijn pak ik op dat ze op een latere leeftijd gelukkig zal worden in de liefde en al haar dromen zullen dan uitkomen…! Ze is dan ook emotioneel meer volwassen in haar keuze. Ze zal de ware tegenkomen met wie ze haar leven zal delen. Liefde is uiteindelijk waarin Georgina Verbaan zichzelf in zal settlen. Ze zal niet voor minder gaan!

Wilt u ook weten wat de liefde u zal brengen…?

Medium Sharda, OprechteMediums, Box 48

 


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

7 irritante types en de spiegel die ze je voorhouden

We zijn vooral allergisch voor onwelkom en opdringerig gedrag van anderen, zoals uitdelen van bevelen: “Haal eens kopje koffie voor me”, of kritiek die verpakt is als compliment of vraag: ” Dat ga je toch niet opeten?”. Hoogleraar Michael Cunningham... Lees meer »

Vergevingsritueel

Vergeving is niet iets eenmaligs, vergeving is een manier van leven. – Dr. Martin Luther King. Het Hawaïaanse vergevingsritueel. Ho’o betekent ‘doen’, ‘veroorzaken’. Pono betekent ‘goed’, ‘juist’. Ho’oponopono is een eenvoudige manier om weer naar innerlijke vrede, eenheid, naar harmonie... Lees meer »