« Terug
Healing op afstand

Hoe bereid jij je voor op het ontvangen van een healing op afstand?

Hoe gaat het in zijn werk en hoe bereid je je erop voor?
Als je een healing op afstand ontvangt, Dan is het belangrijk dat je een rust moment voor jezelf hebt. Je bent dan al wat rustig, misschien eerst nog een blokje om, even met de hond uit geweest, of zoiets.

Zet gerust een zacht rustig meditatief muziekje op of iets anders wat je leuk vind. Je kunt ook een wierook of kaarsje branden of juist helemaal niets van dat. Doe wat goed voelt bij jou. Neem een ontspannen houding aan

Het best ontvang je de healing zittend op een stoel met je handen op je schoot en je handpalmen open, naar boven gericht. Neem een stoel die lekker zit en waar je een rechte houding op hebt met je rug. Dan probeer zo ontspannen mogelijk te zijn en ontvankelijk, dus stel je open op, heb geen verwachtingen en laat het maar gebeuren, jij hoeft niets te doen, alleen ontspannen en het toe te laten.Heb je al meer ervaring in het ontvangen van een healing? Dan kun je gerust gaan liggen op een fijne plek of bijvoorbeeld op je bed.

Hoe meer jij het toelaat, je open opstelt, zonder verwachtingen, hoe beter de energie zijn werk kan doen. Soms voel je wat koude, rillingen of dergelijke, dat kan allemaal. Of wordt je ineens heel erg warm en of voel je als het ware een soort van warme deken om je heen. Laat het gebeuren en voel wat de healing je brengt. Sommige mensen krijgen beelden door of ervaren zelfs een spirituele ervaring. Dat is heel normaal.

De helende energie wil graag door je cellen, atomen en elektronen, heen werken, hierbij word je zelf-genezend vermogen direct geactiveerd. Er worden oude pijn stukken aangeraakt en verdriet losgelaten, datgene wat aan heling onderhevig is wordt aangeraakt.

Wanneer je een emotie omhoog voelt komen, dan laat het naar boven komen en druk niets weg.Je bent aan het opschonen. Er kunnen soms ook gevoelens van weerstand ontstaan, om dat je ziel er dan nog even aan moet wennen zeg maar. Fysieke klachten worden direct minder, blokkades mogen worden opgelost en pijn klachten verminderen.

Mensen die helemaal niets voelen en of ervaren tijden het ontvangen van een healing, die staan nog niet helemaal open als het ware. Hun ziel vindt het dan nog een beetje eng om het helemaal toe te laten. Dit went steeds meer naar mate je vaker healingen op afstand ontvangt. Hierbij wordt de energie individueel afgestemd op de ontvanger. Dus iedereen ontvangt precies datgene wat hij of zij nodig heeft op dat moment.

Weet ook dat bij iedere healing op afstand: Jouw beschermengelen en Gidsen aanwezig zijn. Zij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je veilig voelt en geboren, zodat de helende energie, beter tot je kan komen. En jij de fijne uitwerking van de healing makkelijker kunt ervaren in je dagelijkse leven. Na het ontvangen van een healing op afstand: drink minstens een groot glas water, Aangezien er ook veel afvalstoffen vrijkomen en die plas je gewoon uit. ©MarcelRecente nieuwtjes

7 irritante types en de spiegel die ze je voorhouden

We zijn vooral allergisch voor onwelkom en opdringerig gedrag van anderen, zoals uitdelen van bevelen: “Haal eens kopje koffie voor me”, of kritiek die verpakt is als compliment of vraag: ” Dat ga je toch niet opeten?”. Hoogleraar Michael Cunningham... Lees meer »

Vergevingsritueel

Vergeving is niet iets eenmaligs, vergeving is een manier van leven. – Dr. Martin Luther King. Het Hawaïaanse vergevingsritueel. Ho’o betekent ‘doen’, ‘veroorzaken’. Pono betekent ‘goed’, ‘juist’. Ho’oponopono is een eenvoudige manier om weer naar innerlijke vrede, eenheid, naar harmonie... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »