« Terug
Helen en karmatische stukken

We zitten allemaal (collectief) nu in een stukje van loslaten en helen, en dit kan veel emoties, triggers en oude angsten weer even naar boven halen.

We gaan karmatische stukken en personen vanuit het verleden die ons geraakt of pijn gedaan hebben liefdevol loslaten, omdat het anders blijft belemmeren in het heden. En dat heeft natuurlijk.ook tijd nodig.en die krijgen wij ook.

We gaan veranderen (of je wilt of niet) Omdat wij aan het veranderen zijn krijgen wij ook inzichten, en handel nu naar deze inzichten en niet meer naar die angsten.

Situaties zullen zich aandienen om hier ook anders mee om te gaan en niet als toen in het verleden. Wie toen maar zweeg, mag nu spreken zonder angst, want de ander is niets meer dan jij en andersom idem dito.

De emoties die je nu ervaart is een vorm van herkenning, en soms kom je er even niet bij waar dat bij hoorde.

Soms kun je het ook niet echt verklaren waarom het je zo boos of verdrietig of van streek had gemaakt en juist wilt weten waar dit vandaan komt. (resultaat) uiteindelijk in je hoofd te gaan zitten en blijven malen.

Zie het als een groei in het gene jij niet meer wilt en wat je juist wel wilt in je leven onbewust en bewust zul jij dingen gaan veranderen!!
Besef dat jij bepaald hoe mensen zich kunnen gedragen ten opzichte van jou en dat jij ze niet kunt veranderen! Zij kunnen wel vrijwillig gehoor geven aan jouw normen en waarden omdat zij bij jou willen zijn. Doen ze dat niet….Dan houden zij geen rekening met jouw gevoel!!

We zijn nog steeds aan het opruimen en merken ook dat sommige mensen die dicht bij ons staan anders aanvoelen of zich soms anders naar jou toe gedragen, trek het niet gelijk naar jezelf toe, of zet een grens, of wees duidelijk dat dit niet ok is.( collectief) weet je nog?

Wij gaan wat veranderen.

Nu gaat het er dus om loslaten in het gene wat jou geen goed gevoel meer geeft, om juist verder te kunnen groeien en daarom ook te kiezen voor datgene wat voor jou goed voelt.
Besef lief mens, dat JIJ de verandering bent
Het zal niet ineens vloeiend verlopen, maar doe wat voor jou goed voelt en niet wat voor de anderen goed voelt (pleasen)
Pleasen zal jou uit eindelijk kleiner en nog onzekerder maken ipv happy.

Je zult jezelf uiteindelijk verliezen en dit
is natuurlijk ook niet wat je wilt. Jij bent heel belangrijk besef dit! dus zet jezelf even op 1 en ga er eens voor zitten.
Wat wil jij?
Wat heb jij nodig om happy te voelen?
Hiervoor zijn 3 woorden heel belangrijk niet alleen voor jou, maar voor iedereen.
GRENZEN: 2x waarschuwen ongeacht wie het is, (vriendschap, relatie, familie en werk),3e keer klaar.
Vergeet niet te doen wat je zegt, anders neemt niemand je meer serieus en blijven ze je kwetsen!

Duidelijkheid zijn

Wees duidelijk op het moment, dan kun je het nog (liefdevol )benoemen en uitleggen waarom.

Duidelijkheid scheppen:

Als iets onduidelijk is of iemand of iets jou onzeker maakt.

Deze woorden betekenen groei en nemen plaats in voor jou onzekerheid.

ADVIES:

accepteer dat de energie heftig is, maar het moet er even zijn om oud zeer op te ruimen en dit kan alleen als je er even weer mee word geconfronteerd door een situatie of gedrag van iemand. Je krijgt hierdoor ook inzichten in het geen je wel en niet meer wilt
We zijn op weg naar een nieuw begin, dus vul het in zoals jij dat wilt. Oftewel ga het nu anders doen ipv hetzelfde cirkeltje te blijven lopen..we zijn aan het opruimen en opruimen schept ruimte.
Deze ruimte hebben we nodig naar het nieuwe begin:❤

Liefs Elly in liefde en licht❤Recente nieuwtjes

Onderbuikgevoel

Lieve mensen, Voel je ook de veranderingen in je lijf? Alles wat je eerder altijd wel ok vond, maakt plaats voor boosheid, frustratie maar eigenlijk is dit een bewustwording dat je dat gevoel niet meer wilt voelen, en ga je... Lees meer »

Het beste medium van Nederland

Wie is het beste medium van Nederland? Het beste medium van Nederland kun je vinden bij OprechteMediums, waar de mediums en paragnosten al mee dan 9 jaar werkzaam zijn. Bij OprechteMediums spreken we ook niet specifiek van een beste medium... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »