« Terug
Hoe verhoog je jouw mentale energie?

Hoe verhoog ik mijn mentale energie?

 

Veel van ons leven niet het leven wat je zelf zou willen, maar leven vaak het leven waarvan we denken dat het zo moet. Zeker als je dienstbaar bent aan andere, vergeet je vaak jezelf.

Maar hoe kunnen we dat veranderen zodat we het leven gaan leiden wat we zelf willen en hoe krijgen we onze energie frequentie zo hoog dat we dat aantrekken wat we zelf graag willen?

De eerste stap is bewust zijn van je gedachten…wat je immers denkt, voelt jouw houding en gedrag is de realiteit die je creëert. Jij bent dus zelf verantwoordelijk voor de situaties die je overkomen door je eigen mentale gedachten.

Hoe verhoog je je energie niveau ?

1. Een simpele stap is letterlijk spingen met je armen zwaaien. Bij deze methode merk je al snel verschil en voel je je een stuk lichter en blijer.

2. Wordt bewust van je denken. Ja … wat denk je precies? Laat alle gedachtes voorbijkomen. Stel jezelf de vraag, kan ik er iets mee op dit moment? Het antwoord zal vaak zijn NEE, anders was het niet steeds in je hoofd. Vraag jezelf ook af, is het iets van jou of van de ander? Is het van energie van de ander, geef dit dan ook terug aan die ander.

3. Wees bewust van je lichaam. Of je nu houdt van mediteren of niet, neem even 15 minuten de tijd om te gaan zitten en doe even helemaal niks. Het enige wat je doet is ademen en bewust zijn van je lichaam en van je zijn.

4. Een van mijn favorieten is in de middag even een korte siesta houden van 30 minuten. Mijn ervaring is dat ik daarna helemaal herboren ben. De gedachtes zijn los gelaten en je kan fris verder gaan met jouw dag met nieuwe energie.

5. Doe waar je gelukkig van word en ga om met positieve mensen. Door steeds blij te zijn, kom je in een ongekende hoge energie waardoor alles lekker flowt. Alles lukt dat. Hoe fijn is dat ….. Hou dit vast elke keer als je terug valt, kan je hier aan denken en de dingen zo draaien dat je het steeds makkelijker word je energie te verhogen.

Kortom waar het omgaat is om je energie te verhogen is wees oprecht blij. De meetgraad van een hoge frequentie is het blije gevoel wat in je zit waardoor alles lekker flowt.

 

Hoe verhoog jij je energie? Deel het met onze lezers.

 

Wij wensen je een fijne energievolle dag.

 

Liefs Oprechtemediums

 

 


Recente nieuwtjes

Hoe verhoog je jouw mentale energie?

Hoe verhoog ik mijn mentale energie?   Veel van ons leven niet het leven wat je zelf zou willen, maar leven vaak het leven waarvan we denken dat het zo moet. Zeker als je dienstbaar bent aan andere, vergeet je... Lees meer »

Corona tijdperk

Hallo lieve mensen, De corona is er nu al een tijdje en neemt voor velen hun leven over. Door de angst die er heerst worden mensen boos op elkaar. Corona zorgt voor verdeeldheid. Voor wie er bang is, zijn alle... Lees meer »Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »