« Terug
Huishoudbeurs 2019

Zaterdag 16 februari zullen wij weer deelnemen aan de huishoudbeurs. Zoals jullie van ons gewend waren zaten wij altijd in hal 2 in de vertrouwde Rai, waar de artiesten hun longen uit het lijf zongen.

Dit jaar kan je ons vinden in hal 12. Voor ons een nieuwe plek. De hal is heel licht en voelt goed. Onze buren standhouders zijn heel aardig en we gaan er een top beurs van maken. Zo zullen wij tussendoor meebewegen met Wendy van Dijk die ons aan het sporten zal krijgen.

Op onze stand krijg je ook hele mooie verhalen te horen van mensen die geïnteresseerd zijn in het spirituele . Een soort van Hello good bey…echte verhalen van echte mooie mensen. Er hangt een mooie energie daar op de huishoudbeurs. Wij hebben er zin in!!!!

Jullie ook?


Recente nieuwtjes

Spirituele hulp van de engelen

Spirituele hulp van de engelen Hulp bij spiritualiteit is nodig.. Waarom? Waarom zullen we ergens 10 jaar over doen, als het ook simpel in 2 dagen kan? En geloof me… In deze tijd kan het in 2 dagen. We zijn... Lees meer »

1,5 meter samenleving

We zitten in rare tijden. We gaan naar een 1,5 meter samenleving toe… Ondanks dat ik de 1,5 meter respecteer, vind ik hem toch lastig. Ik ben juist van het verbinden, het knuffelen, het samen zijn. Of ik daar aan... Lees meer »Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »