« Terug
Huishoudbeurs 2019

Zaterdag 16 februari zullen wij weer deelnemen aan de huishoudbeurs. Zoals jullie van ons gewend waren zaten wij altijd in hal 2 in de vertrouwde Rai, waar de artiesten hun longen uit het lijf zongen.

Dit jaar kan je ons vinden in hal 12. Voor ons een nieuwe plek. De hal is heel licht en voelt goed. Onze buren standhouders zijn heel aardig en we gaan er een top beurs van maken. Zo zullen wij tussendoor meebewegen met Wendy van Dijk die ons aan het sporten zal krijgen.

Op onze stand krijg je ook hele mooie verhalen te horen van mensen die geïnteresseerd zijn in het spirituele . Een soort van Hello good bey…echte verhalen van echte mooie mensen. Er hangt een mooie energie daar op de huishoudbeurs. Wij hebben er zin in!!!!

Jullie ook?Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

Helen en karmatische stukken

We zitten allemaal (collectief) nu in een stukje van loslaten en helen, en dit kan veel emoties, triggers en oude angsten weer even naar boven halen. We gaan karmatische stukken en personen vanuit het verleden die ons geraakt of pijn... Lees meer »

THE WHEEL OF THE YEAR

THE WHEEL OF THE YEAR is the observance and celebration of the passing of the four seasons and their energies reflected around and within us. It is the structure with which to connect with (and activate) Earth, Cosmic and Goddess... Lees meer »