« Terug
Huishoudbeurs 2019

Zaterdag 16 februari zullen wij weer deelnemen aan de huishoudbeurs. Zoals jullie van ons gewend waren zaten wij altijd in hal 2 in de vertrouwde Rai, waar de artiesten hun longen uit het lijf zongen.

Dit jaar kan je ons vinden in hal 12. Voor ons een nieuwe plek. De hal is heel licht en voelt goed. Onze buren standhouders zijn heel aardig en we gaan er een top beurs van maken. Zo zullen wij tussendoor meebewegen met Wendy van Dijk die ons aan het sporten zal krijgen.

Op onze stand krijg je ook hele mooie verhalen te horen van mensen die geïnteresseerd zijn in het spirituele . Een soort van Hello good bey…echte verhalen van echte mooie mensen. Er hangt een mooie energie daar op de huishoudbeurs. Wij hebben er zin in!!!!

Jullie ook?


Recente nieuwtjes

Leven

Leven is……. Als ik denk aan leven en wat dat inhoudt kom ik op veel gedachten. Op zowel leegte als volheid, chaos, verdriet, intens geluk, eenzaamheid. Alles wat ervaren wordt, wat er is valt onder de noemer ‘LEVEN’. Men zegt... Lees meer »

Doorzetten en keuzes maken.

Lieve mensen, Via facebook was het onderwerp ” doorzetten en keuzes maken” aangedragen en toen dacht ik ja daar kan ik wat mee. Ik heb mijn hele leven al moeten doorzetten en keuzes moeten maken, dat ik inmiddels uitgekozen ben... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »