« Terug
Josje Huisman

De zangeres kwam recentelijk in het nieuws met “verleidelijke foto’s” van haar op Instagram. Toch zou ze nooit in de Playboy willen staan. “Ik ben redelijk preuts.”. Momenteel is ze vrijgezel. “Ik probeer een relatie in het begin altijd met man en macht te voorkomen, maar ik tuin er telkens weer in.”

“Sowieso is het best moeilijk om een fatsoenlijke man te vinden, dat zie ik bij mezelf, maar ook bij vrouwen om me heen. Hij is of een flierefluiter óf bezet óf homo.”, aldus Achterklap, Nu.nl.

Stel dat Josje mij zou bellen, dan zou ik ervoor kiezen om gewoon heel blanco in te voelen op haar. Een vrolijk en optimistisch persoon.  Een persoonlijkheid die straalt van energie. Ik zie tussen haar Hart en Navel chakra heldere geelgouden kleur oplichten die ook warm oranje kan kleuren. Geelgoud staat voor speelsheid, enthousiasme en optimisme. Warm oranje staat voor geluk, succes en lef. Ja en zo kennen we Josje, speels met lef maar vooral enthousiast.

Ze oogt gelukkig in mijn ogen. Alhoewel ze de leeftijdsgrens van 30 heeft bereikt, laat ze nog even haar kinderwens voor wat het is. De juiste man in haar leven, dat vindt zij op dit moment belangrijker. Ik wil weten of het Universum een boodschap heeft voor Josje en dit is wat ik doorkrijg:

“ Ze gaat een keer de man van haar HART veroveren. En dan draagt ze een gouden ring…”.

Josje wil trouwen, ze wil een gezin met de man van haar hart; en hij ligt al besloten in haar lot. Met hem zal zij daarom ook een lotsverbondenheid hebben.

Acteren, musicals met internationale allure ligt op het pad van haar carrière.

Wilt u ook weten wat uw levenspad u zal brengen?

Medium Sharda, OprechteMediums, Box 48


Recente nieuwtjes

VRIJHEID!!!!!

Toen ik een aantal dagen  geleden op mijn FB pagina keek, nadat afgelopen zaterdag de avondklok werd ingesteld schrok ik toch wel van een bepaalde post van iemand. Daar stond iets op in de trant:” De avondklok? Gaan we terug... Lees meer »

Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille

Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille en een hernieuwd evenwicht. Wat gaat er vanavond gebeuren, weer een grote omwenteling gaat gemaakt worden. President Trump gaat weg en maakt, met veel moeite, plaats voor de overwinnaar Biden. Ik... Lees meer »Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »