« Terug
Julia Roberts, een psychopaat…?!

John, de ex-verloofde van haar overleden halfzus Nancy heeft nu flink om zich heen geslagen. Hij zegt het volgende, volgens Privé TV: …’ hij vertelt een hele hoop dingen. Hij vertelt hoe hij nu bedreigd wordt door Julia. Hij heeft een heel dossier aangelegd van e-mails en sms’jes die Julia de afgelopen jaren heeft gestuurd naar Nancy…Hij is zelfs ermee naar de politie gegaan; hij heeft aangifte gedaan, zo bedreigd voelt hij zich…Hij zegt dat Julia hem zou willen vermoorden. De politie moest er ook om lachen toen hij deze aangifte ging doen. De politie gelooft hem niet; maar John is er heilig van overtuigd dat Julia zelfs iemand in de armen neemt om hem te laten vermoorden…’.

Wat is er aan de hand? John beschuldigt Julia ervan dat zij de oorzaak van is dat Nancy zelfmoord heeft gepleegd in 2014.

De relatie tussen Julia en haar halfzus Nancy was moeizaam, van jongs af aan. Ik voel in op hun kinder/tiener jaren en ik pak een tevreden en dromerige Julia op, die uitkijkt naar een toekomst, een leven waarin zij heel veel wil gaan bereiken. Zij leeft in haar fantasie ernaar toe…Julia houdt ervan om te dagdromen…Nancy, haar zus daarentegen  is allesbehalve tevreden, is mokkig en humeurig. Ze verveelt zich en is vaak onrustig. Haar fantasie gaat niet verder dan het moment zelf. Ze is niet opgewekt en heeft continue de aandacht van haar omgeving nodig om zich goed te blijven voelen,  goedschiks of kwaadschiks…

Voordat Nancy besloot om haar leven te beëindigen (overdosis aan medicijnen), twitterde zij onophoudelijk,  enkele jaren lang, vooral ‘lelijke dingen’ en beschuldigde haar zus over van alles en wat…en daarmee had ze de aandacht! Het was een bekend gegeven dat Nancy aan depressie leed.

Ik voel in  en krijg door dat Nancy steeds vaker moeilijk heeft om zichzelf in de hand  te houden…een ware worsteling met het leven, uitputting, vermoeidheid, neerslachtigheid…en wat mij opvalt is dat er een diepe overtuiging is in haar energetische veld waarin zij vindt dat Julia de oorzaak is van haar eigen ‘mislukte leven’. Het is de rode draad van haar onvolkomen leventje….

Ik ga in meditatie en wil van het Universum weten hoe het zit en dit is de boodschap:

“Nancy is het slachtoffer geworden van haar eigen miskenning”.

Ik begrijp dat ook Nancy ver had kunnen schoppen, maar ze wilde perse Julia zijn en dat brak haar op. Nancy was productieassistent in de filmwereld, zeker niet slecht en ze had de competenties om veel verder te schoppen…maar ze was te druk bezig met het leven van Julia en haar onomkeerbare en vele successen…Jammer, dan doe je het toch zelf…!

En haar vriend  John? Die slaat behoorlijk om zich heen en zint op wraak. Ik krijg door dat hij ervoor kiest om op deze wijze zijn leed te willen verwerken….van een mislukte relatie met Nancy gekarakteriseerd door verbaal geweld tot een tragische eind…

Vaak helpt het, lieve mensen, om een schietgebedje te doen zodra wij een verhaal lezen over mensen die worstelen met het leven:  ‘Moge zij hun weg in het leven vinden..’. En daarmee heb je geholpen om de vrede te bewaren….

Moraal van dit verhaal is: jaloezie leidt niet alleen nergens toe, maar je mist de boot: die van een succesvolle leven! Kijk op naar anderen, benijd de ander en maak vervolgens je eigen dromen waar door keihard ervoor te gaan werken!!!

Liefs,

Medium Sharda, OprechteMediums, Box 48Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

Healing op afstand

Hoe bereid jij je voor op het ontvangen van een healing op afstand? Hoe gaat het in zijn werk en hoe bereid je je erop voor? Als je een healing op afstand ontvangt, Dan is het belangrijk dat je een... Lees meer »

VUUR

Vuur leeft, vuur ademt, vuur heeft een ziel, vuur raakt aan, vuur dwingt, vuur is eerlijk. Dingen die we afgelopen weekend geleerd hebben. Na een mooie reis naar het weekend toe, tabakzakjes maken, connecten met het vuur, weg kwijt zijn,... Lees meer »