« Terug
Liefde energie

Liefde Energie

 

Liefde is een energie en wordt gevoed door positief denken. er stroomt positieve energie door ons heen. Worden we gevoed met positieve energie dan voelen wij ons veel beter en lekkerder, lichamelijk voel je je goed. Sterkste energie die er is.

Liefde energie, het laat jezelf open stellen om bij je gevoel te komen, je zendt positieve energie uit, je zult stralen, je stelt jezelf open.

Liefde heelt alles, is een gemoedstoestand die overweldigend is, als het hart open is kan je liefde geven en ontvangen, een staat van zijn.

Liefde is het openstellen van je hart, het is de waarheid. Dit gevoel van liefde kun je bereiken als je aan jezelf werkt, en hart en hoofd op één lijn zitten, een mooi gevoel!

Liefde is de motor voor de ziel! het trekt positieve mensen aan.

 

 

Angst energie

Angst is een energie en wordt gevoed door negatief denken er stroomt negatieve energie door ons heen. Worden we gevoed met negatieve energie dan voelen wij ons niet lekker, onze energie word ons onttrokken…negatieve energie.

 

Angst energie,  je blokkeert je gevoelens, het laat je leven stilstaan, je zendt negatieve energie uit, mensen keren zich van je af, je zet jezelf vast, je zult niet delen behalve negatieve energie, het laat je lijden, ziek worden. Je trekt negatieve mensen aan.

Angst maakt je ziek, is een gemoedstoestand die je laat inkrimpen, als het hart niet open is kan je geen liefde geven en ontvangen, een staat van bang zijn.

Angst laat je hart dichtklappen, het is een leugen.

Angst een manier van denken . (gedachten)

 

Liefde is een innerlijk gevoel vanuit het hart, een bewustzijn. Iedereen wil in ervaren, het is een van de hoogste ervaringen die je kunt hebben. Liefde is het natuurlijkste gevoel wat we hebben. Liefde is vrij zijn van angst. Liefde is loslaten van bezit. Liefde is compassie, mededogen. Pure liefde voelen is als hoofd en hart op één lijn zitten.

 

Jij bent goed zoals je bent mooi mens.

 

in liefde en licht

 

Liefs Elly


Recente nieuwtjes

7 irritante types en de spiegel die ze je voorhouden

We zijn vooral allergisch voor onwelkom en opdringerig gedrag van anderen, zoals uitdelen van bevelen: “Haal eens kopje koffie voor me”, of kritiek die verpakt is als compliment of vraag: ” Dat ga je toch niet opeten?”. Hoogleraar Michael Cunningham... Lees meer »

Vergevingsritueel

Vergeving is niet iets eenmaligs, vergeving is een manier van leven. – Dr. Martin Luther King. Het Hawaïaanse vergevingsritueel. Ho’o betekent ‘doen’, ‘veroorzaken’. Pono betekent ‘goed’, ‘juist’. Ho’oponopono is een eenvoudige manier om weer naar innerlijke vrede, eenheid, naar harmonie... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »