Jeannette

Jeannette

Boxnummer 24
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Rouwverwerking

Welkom ik ben Jeannette,

Als medium en coach begeleid ik elk mens op een spirituele en liefdevolle manier.Door mijn sterke intuïtie en inlevingsvermogen krijg ik precies de informatie vanuit het universum aangereikt die op dat moment bij jouw past.

Ik kan vrij direct zijn, wat soms wel eens confronterend kan overkomen, maar de boodschap is oprecht, zuiver en liefdevol.

Wees welkom.

Ik help je graag verder op je levenspad.

De ervaring als medium heeft mij geleerd, dat tijdens ons gesprek, de energie die vrijkomt, een positief effect heeft naar jou toe en dat je met liefde en kracht weer verder kan op jouw levenspad.

Liefs Jeannette.

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: monique
17 augustus 2019 om 11:05

Heel erg bedankt Jeanette voor je wijze woorden, goede adviezen en eerlijke antwoorden. Het heeft mij heel erg goed gedaan. Het klopte allemaal en ik ga het in praktijk brengen. Liefs Monique

Geplaatst door: Kirsten
29 juni 2019 om 13:31

Hoi Jeanette,ik heb al een aantal keren goed met je kunnen praten.Je bent helder,eerlijk,direct,betrouwbaar en deskundig.Dankzij de consulten met jou,kom ik steeds een stapje verder.Bedankt!

Geplaatst door: Sandra
12 februari 2019 om 21:59

Hoi Jeannette, dankjewel je verdient een dikke TIEN!! We hebben een fijn gesprek gehad, het was verhelderend...fijn bevestiging te krijgen over wat ik allemaal voel. Ik wens dat je nog veel mensen mag helpen op hun (hobbelige) levenspad! Liefs Sandra x

Geplaatst door: Natalie
30 januari 2019 om 15:35

Bedankt voor het lieve en mooie gesprek. Het was verhelderend en heel bijzonder hoe bepaalde zaken aan het licht kwamen.

Geplaatst door: Erika
06 januari 2019 om 19:45

Hartelijk dank Jeanette voor het gesprek wat we zonet gevoerd hebben. Ik was behoorlijk overstuur door de situatie waar ik mee te maken heb, na ons gesprek is er een hoop verlicht en weet ik welke stappen ik verder mag zetten. Ik wens je het aller beste , liefs Erika

1 2