Leslie

Leslie

Boxnummer 07
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Rouwverwerking

Wie is Leslie
Een oprecht pure ziel. Ze heeft een sterk intuitief vermogen, is zeer sensitief, is volledig een met haar Higher self en maakt gebruik van haar tarotkaarten. Hierdoor kan zij heel helder aanvoelen wat de antwoorden zijn op jouw vragen en welke stappen er gezet kunnen worden indien daar behoefte aan is. Het beste om Leslie te leren kennen is het aan- en ervaren van haar hulp.

Je kunt bij Leslie terecht voor:
– clarity/helderheid binnen je privé leven maar ook zakelijk (richting, doel en te zetten stappen)
– dag-, week-, maand-, maan-, kwartaal-, halfjaar- en jaar intenties (privé als zakelijk)
– op afstand healing door middel van gezamenlijke meditatie (telefonisch) voor meer mildheid, zelfliefde en ontlading van chronisch stress
– alle soorten levensvragen die je continu bezighouden

Hoe gaat Leslie te werk:
Zeer intuïtief. De ene keer door middel van haar tarotkaarten. De andere keer zet zij meditatie en/of visualisatie in. De andere keer is het voor haar zo helder dat er niets nodig is. Dit is per sessie verschillend en afhankelijk van de vraag en persoon. Dit alles doet zij door voorafgaand eerst zich zelf te reinigen om vervolgens in zuivere contact met jou te komen.

“It’s all about clarity, awareness and you”

Mocht bovenstaande je aanspreken dan zou ik het heel fijn vinden om je verder te helpen. Dat is tenslotte wat ik het allerliefste doe: verlichting brengen aan een ieder die het nodig heeft.

Liefs, Leslie

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Nog niemand heeft een ervaring bij Leslie achter gelaten :-(

Laat hieronder als eerste een ervaring achter.