Lies

Lies

Boxnummer 40
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Sms Alert
  • Sms chat
In een gesprek kan ik je inzicht en helderheid geven en mogelijk tipjes van sluier oplichten naar wat in het moment door jou ontdekt wil worden. Alle ervaringen in het leven bieden kansen jezelf te hervinden. Hoe je toekomst eruit gaat zien bepaal jij, en ik begeleid je naar jouw waarheden, kracht en nummer 1 plek. Hierbij maak ik soms gebruik van spirituele kaarten die van toepassing zijn.
Tevens kan je mij raadplegen voor liefdesvragen, denk hierbij aan:
– Hoe voelt deze persoon zich jegens mij?
– Is hij /zij serieus met mij?
– Krijgen wij nog een relatie?
– Wanneer kan ik contact verwachten?
– Wat is de reden van ons contact?
ik ben gespecialiseerd in bewustwording- en transformatieprocessen met betrekking tot (liefdes)relaties en andere levensgebieden. Naast je bewust maken van patronen en synchronisiteit geef ik soms een healing of doen we een geleide meditatie. Inzicht met handeling brengt verandering. Het vergt moed nieuw gedrag in te zetten dat meer aansluit bij het leven dat je wenst.
Ik ben er graag voor je vanuit liefde en licht, Lies.
* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaald!

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Oprechte SMS dienst

Via de Oprechte 7373 SMS-dienst ontvangt u binnen 12 uur antwoord op een kort gestelde levensvraag door één van onze ervaren mediums die u een integere en vertrouwensvolle manier antwoord geeft, waarbij uw privacy gewaarborgd is. U belt niet naar een 0900-nummer, hebt geen abonnement nodig en krijgt via de Oprechte SMS-Chat antwoord op een door u kort gestelde vraag.

Vanaf 18 jaar en met uitzondering van gezondheid en seksueel getinte vragen staat Oprechte 7373 SMS-dienst 7 dagen per week tot uw dienst en het enige wat u doet is uw vraag tikken en via uw telefoon verzenden.

Uw vraag verzendt u als volgt; Verzend Oprechte naar 7373 met uw korte vraag in HOOFDLETTERS met uiteraard spaties tussen de woorden en met maximaal 12 uur, z.m.e., ontvangt u van één van onze Oprechte consulenten antwoord op de door u gestelde vraag, waarbij de Nederlandse Oprechte klanten maximaal retour twee berichten ontvangen.

Hoe gaat u naar de Oprechte SMS-Chatdienst bellen?

Uit Nederland SMSt u naar 7373 (€ 1,50 per SMS-Chat. (Antwoord max. 2 berichten)
In het kort
NL Klanten; SMS OPRECHTE (spatie) het boxnummer (spatie) gevolgd door uw korte levensvraag, naar 7373

Voorbeelden van SMS-Chatten
SMS OPRECHTE 02 Slaag ik voor mijn examen? Carla 03-07-56 : naar7373
SMS OPRECHTE 02 Lukt de sollicitatie? Boukje (07-10-82) receptioniste : naar7373

Belangrijk; Oprechte is ACM geregistreerd onder nummer 20123849 en verplicht zich met haar SMS-Chatdienst te houden aan de Nederlandse gedragscode voor SMS-Chat Dienstverlening. Is uw SMS-diensten geblokkeerd, dan kan deze niet door Oprechte SMS-Chat beantwoord worden. Een afspraak voor een telefonisch consult of foto reading zijn enkel te maken via onze websites vanhttp://www.oprechtemediums.nl

Op onze shortcode is de SMS gedragscode van toepassing. U kunt deze vinden op: www.smsgedragscode.nl

Begin uw SMS met OPRECHTE (spatie) het boxnummer (spatie) en vervolgens uw vraag. Stel een duidelijke vraag met uw naam en leeftijd. Binnen 12 uur ontvangt u van de desbetreffende consulent een antwoord. Mocht een consulent niet aanwezig zijn dan beantwoord de consulent de SMS zodra deze online is.

Onze mediums die u een sms kunt sturen zijn;

U kunt Lies SMSen door de volgende code te gebruiken: OPRECHTE 40
Van strijd naar vrede...

In 2009 dacht ik te moeten emigreren om weer gelukkig te worden. De omstandigheden echter maakten dat ik thuis ben gebleven, dat was destijds een straf en ik ben er nu zo dankbaar om. Want thuis heb ik mijn ware thuis gevonden die is als de zee waarin alles kan verschijnen en zelf onaangetast blijft. de zee Al vier jaar lang zwem ik wekelijks in zee daar het zoveel energie geeft en helpt in mijn lijf te komen en los...

Lees meer »

Lies

Tips maand Mei 2014 Maak dagelijks contact met je ziel door een stilte meditatie en jezelf vragen te stellen, wie ben ik, wat wil ik, wat geeft me vreugde? Echte zelfkennis bevrijd je van collectieve conditioneringen en misvattingen over wie je bent. Zolang je niet weet wie je bent leef je in angst. Met angst in jezelf aangaan en overstijgen creer je een veilige wereld. We manifesteren het soort leven en wereld waarin we geloven. De wereld is een speeltuin voor...

Lees meer »

Geplaatst door: José
01 juni 2018 om 12:11

Hallo Lies, ben blij dat ik weer het een ander heb gehoord van jou en dat geeft een heerlijk gevoel in de ontwikkeling waar ik zelf in zit en ook een vertrouwen met daarbij vooral de duidelijkheid, dit maakt me echt blij !! En zo zie ja maar dat gedachten zijn de krachten , als iedereen dat nu maar eens besefte dat zou de wereld er heel anders uit zien. Liefs José

Geplaatst door: Marianne
12 april 2018 om 23:00

Lies heeft voor mij de wow factor, ik kom echt verder door het gesprek wat ik met haar had, nieuwe inzichten en wat een vertrouwen heb je mij hiermee gegeven. Dankjewel :-)

Geplaatst door: Den Otter
25 november 2017 om 17:35

Wederom weer een fijn gesprek gehad met Lies. Zij is een aanvulling voor mij. Altijd een luisterend oor en steun. Zij geeft mij inzicht in mezelf en mijn leven.

Geplaatst door: Silvie
25 oktober 2017 om 11:18

dank je wel Lies voor ons gesprek. voelde rustig en heel prettig. ik heb een inzicht waar ik mee aan de slag kan. nogmaals dank!

Geplaatst door: cinderella
12 oktober 2015 om 16:47

Dank je lies. voor de helderheid!

1 2