Maxi

Maxi

Boxnummer 16
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Huisreiniging
  • Privé consult
  • Sms Alert

Hi, ik ben Maxi.

Ik ben een zeer ervaren paragnost die er voor jou is.

In mijn consulten ben ik direct en liefdevol. Ik pak snel op wat er in de kern ligt en zal dit aan je doorgeven. Zo kan je snel verder met jouw leven.

Ik ben er voor JOU!

Liefs Maxi

 

Bel met OM CREDITS en houdt uw kosten in de gaten.

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Huisreiniging

Door het energetisch reinigen van je huis of jouw bedrijf, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Hierdoor wordt jouw huis door een van onze mediums weer gezuiverd zodat het weer voelbaar/leefbaar wordt.

Wat zijn deze energieën precies? En waarom kan je hier last van hebben?
Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.
Contact wordt gelegd via helder weten, horen, zien en voelen waardoor er een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden.

Heel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in b.v. slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koude wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio van zelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten, zien en horen, wichelroede lopen en gebruik van de pendel en andere manieren. Elk medium gebruikt zijn eigen expertise om dit zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

De prijs van de reiniging is afhankelijk van de grootte van het huis of bedrijf en de afstand die gereden moet worden. De tijd die de reiniging in beslag neemt is ook afhankelijk van de mate van de aanwezige negatieve energie. Voor een gemiddeld huis zal de reiniging ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

De volgende mediums kunt u via ons benaderen voor een huisreiniging. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Kosten van de huisreiniging is op aanvraag, dit heeft te maken met grootte huis en afstand naar uw huis.

Vul hieronder het formulier in…Een prive consult is mogelijk met Maxi. Dit kan zowel bij u thuis als bij haar in een praktijk ruimte die gehuurd word.

Indien het bij u thuis is komen er reiskosten bij.

Mail ons voor de mogelijkheden

De prijs voor dit privé consult is: € 125,-SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: Bianca
08 november 2017 om 16:03

Per ‘ongeluk’ Maxi aan de telefoon. Dit moest zo zijn. Ze kwam heel vertrouwd binnen en was een heel treffend consult . Zou Maxi zo weer bellen . Aanrader!

Geplaatst door: E
06 juli 2017 om 19:37

De levenswijsheid op een zachtaardige manier verwerkt in de consulten, was bijna als het spreken met een eigen ouder. Misschien zijn er nog andere mogelijkheden buiten de lijn om hier nog verder mee te werken, een echte spirituele en zuivere gave. Veel liefde gewenst in je eigen leven.

Geplaatst door: S
07 juni 2017 om 21:45

Vandaag eind van de ochtend Maxi gesproken. Wat een toppertje! Voel me weer lekker in mijn vel. Dankjewel lieve Maxi, ga zo door!

Geplaatst door: Nadien
24 februari 2017 om 22:32

Vandaag heb ik deze mevr mogen spreken. Het gesprek was een hele fijne gevoel en ervaring

Geplaatst door: x
14 oktober 2016 om 16:21

Net een mooi consult mogen ontvangen van Maxi, zij kan goed invoelen en je tips geven. Dankjewel xx

1 2