Maxi

Maxi

Boxnummer 16
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Chatten
  • Fotoreading
  • Huisreiniging
  • Privé consult
  • Rouwverwerking

Hi, ik ben Maxi.

Ik ben een zeer ervaren paragnost die er voor jou is.

In mijn consulten ben ik direct en liefdevol. Ik pak snel op wat er in de kern ligt en zal dit aan je doorgeven. Zo kan je snel verder met jouw leven.
Ik krijg direct dingen door en weet je de handvaten te geven.

Ook voor een goede healing kan je bij mij terecht. Ik kan echt de energie balanceren en je terug zetten in jouw eigen energie.

Ik ben er voor JOU!

Liefs Maxi
 

Bel met OM CREDITS en houdt uw kosten in de gaten.

Start meteen met chatten druk op de knop om verder te gaan.

*** LET OP!!! 90 cent per minuut, hou uw kosten in de gaten!!

Inloggen

Log hieronder in om te kunnen chatten. Heeft u nog geen account? Maak deze dan hieronder aan.Nog geen account?

Vul hieronder uw gegevens in om een account aan te maken.Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!voor uw huis en uw zelf


Een prive consult is mogelijk met Maxi. Dit kan zowel bij u thuis als bij haar in een praktijk ruimte die gehuurd word.

Indien het bij u thuis is komen er reiskosten bij.

Mail ons voor de mogelijkheden

De prijs voor dit privé consult is: € 145,20,-Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Lente Zegeningen / Spring Blessings

Spring Blessing / Lente Zegeningen The earth is cool and dark, and far below, new life begins. May the soil be blessed with fertility and abundance, with rains of life-giving water, with the heat of the sun, with the energy of the raw earth. May the soil be blessed as the womb of the land becomes full and fruitful to bring forth the garden anew. The colours associated with Eostara/Spring are lemon yellow, pale green and pale pink. Other appropriate...

Lees meer »

Wheel of the year Op Oktober 31 Samhain

Op Oktober 31 Samhain (of Halloween) begint elk jaar ‘Journeying the wheel of the year’. Journeying of ‘De Helende Reis’ is een vorm van geleide meditatie. Het idee is om de ‘reiziger’ in staat te stellen een niveau van diepe ontspanning te bereiken. Er is een doel of bestemming aan verbonden met een thema zoals het seizoen, de tijd van het jaar of de stand van de maan. Men veronderstelt dat in de staat van diepe ontspanning, het mogelijk is...

Lees meer »

THE WHEEL OF THE YEAR

THE WHEEL OF THE YEAR is the observance and celebration of the passing of the four seasons and their energies reflected around and within us. It is the structure with which to connect with (and activate) Earth, Cosmic and Goddess energies for use in daily life, throughout the year. It is founded in an understanding and interpretation of (Northern European) Earth based worship practises, in which the planet is seen as the Goddess or Source or Creatrix and also the...

Lees meer »

Geplaatst door: Bianca
08 november 2017 om 16:03

Per ‘ongeluk’ Maxi aan de telefoon. Dit moest zo zijn. Ze kwam heel vertrouwd binnen en was een heel treffend consult . Zou Maxi zo weer bellen . Aanrader!

Geplaatst door: E
06 juli 2017 om 19:37

De levenswijsheid op een zachtaardige manier verwerkt in de consulten, was bijna als het spreken met een eigen ouder. Misschien zijn er nog andere mogelijkheden buiten de lijn om hier nog verder mee te werken, een echte spirituele en zuivere gave. Veel liefde gewenst in je eigen leven.

Geplaatst door: S
07 juni 2017 om 21:45

Vandaag eind van de ochtend Maxi gesproken. Wat een toppertje! Voel me weer lekker in mijn vel. Dankjewel lieve Maxi, ga zo door!

Geplaatst door: Nadien
24 februari 2017 om 22:32

Vandaag heb ik deze mevr mogen spreken. Het gesprek was een hele fijne gevoel en ervaring

Geplaatst door: x
14 oktober 2016 om 16:21

Net een mooi consult mogen ontvangen van Maxi, zij kan goed invoelen en je tips geven. Dankjewel xx

1 2