Paul

Paul

Boxnummer 55
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Chatten
  • Huisreiniging
  • Privé consult
  • Rouwverwerking

Oheyo lieve mensen:

Laat ik me eerst even voorstellen:
Ik ben Paul. Geboren in het prachtige jaar 1967 in het mooie Noord-
Holland en vanaf mijn geboorte behept met een spirituele gave. Mijn pad
is er een geweest met vallen en opstaan. Een mooie leerweg waar ik
steeds weer sterker uitgekomen ben en waarvan ik heel veel geleerd heb.

Deze leerweg gebruik ik om jou ook weer in je kracht te laten staan.
Vragen over liefde en relaties, werk en spirituele groei beantwoord ik
graag. Maar ook begeleiding in verkennen van jou specifieke pad doe ik
graag. Geholpen met diverse kaartendecks komen de boodschappen naar jou
toe. Antwoorden kunnen komen uit dit leven maar ook uit eerdere levens,
soms ervaren mensen dat we op reis gaan, we zien dan wat er gebeurd is
in eerdere levens of in andere dimensies.

Hoe werk ik:
Je kan een gerichte vraag stellen of juist kijken wat de kaarten over
jou kunnen vertellen. Ik leg dan vanuit de verbinding die we hebben 3
kaarten. Uit deze kaarten komt een boodschap waar we het over gaan
hebben.

Kortom laat je verrassen met de reis die we gaan maken en welke dingen
we te zien dan wel te horen krijgen.

Aho

Start meteen met chatten druk op de knop om verder te gaan.

*** LET OP!!! 90 cent per minuut, hou uw kosten in de gaten!!

Inloggen

Log hieronder in om te kunnen chatten. Heeft u nog geen account? Maak deze dan hieronder aan.Nog geen account?

Vul hieronder uw gegevens in om een account aan te maken.Huisreiniging

Door het energetisch reinigen van je huis of jouw bedrijf, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Hierdoor wordt jouw huis door een van onze mediums weer gezuiverd zodat het weer voelbaar/leefbaar wordt.

Wat zijn deze energieën precies? En waarom kan je hier last van hebben?
Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.
Contact wordt gelegd via helder weten, horen, zien en voelen waardoor er een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden.

Heel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in b.v. slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koude wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio van zelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten, zien en horen, wichelroede lopen en gebruik van de pendel en andere manieren. Elk medium gebruikt zijn eigen expertise om dit zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

De prijs van de reiniging is afhankelijk van de grootte van het huis of bedrijf en de afstand die gereden moet worden. De tijd die de reiniging in beslag neemt is ook afhankelijk van de mate van de aanwezige negatieve energie. Voor een gemiddeld huis zal de reiniging ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

De volgende mediums kunt u via ons benaderen voor een huisreiniging. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Kosten van de huisreiniging is op aanvraag, dit heeft te maken met grootte huis en afstand naar uw huis.

Vul hieronder het formulier in…Vanaf heden is het  mogelijk een privé consult te boeken bij OprechteMediums met één van onze mediums.  Naast een bel consult of een email consult, kunnen wij het ons ook voorstellen dat u liever een 1 op 1 reading wilt met één van onze mediums en /of paragnosten.

Hoe werkt het?

U kunt kiezen uit de geselecteerde mediums. (Deze zullen de komende tijd aangevuld worden zodra alle mediums hebben aangegeven of zij dit willen aanbieden.)

U vult u gegevens in, boekt het consult en na de betaling ontvangen wij uw boeking.

Wij zullen dan contact met u opnemen om een datum af te spreken.

LET OP! U kunt per medium zien waar het consult gehouden wordt. Wilt u het bij u thuis, dan is dat ook mogelijk, alleen komen er dan reiskosten bij. Ook is het mogelijk een medium te boeken voor bijvoorbeeld een vriendinnen avond. U kunt ons dan mailen op info@oprechtemediums.nl.


De prijs voor dit privé consult is: € 327,80,-Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

VUUR

Vuur leeft, vuur ademt, vuur heeft een ziel, vuur raakt aan, vuur dwingt, vuur is eerlijk. Dingen die we afgelopen weekend geleerd hebben. Na een mooie reis naar het weekend toe, tabakzakjes maken, connecten met het vuur, weg kwijt zijn, kortom niet meer hier zijn. Zijn we naar Zelhem gegaan, daar aangekomen werd ons verteld dat het geen makkelijke dagen gingen worden, maar wat een mooie dagen, avonden en nachten zijn het geworden. Volledig in verbinding met vuur en zweethut....

Lees meer »

Loslaten

Loslaten is niet willen vergeten wat er is geweest, maar accepteren dat het er is geweest en er mee leren leven. We hebben het vaak over een rugzakje wat te vol is geraakt door gebeurtenissen die je leven maken wat het is. Het liefste wil je dat rugzakje van je af gooien en ver weg gooien. Maar besef dat je dan een deel van je waardevolle lessen weggooit.  Het is maar hoe jij, je rugzakje wilt vullen. Wanneer we het...

Lees meer »

Krachtdier

Wat is een krachtdier en wat doet deze voor jou? Als Sjamaan werk je vanuit verschillende werkelijkheden te weten, Bovenwereld, Tussenwereld, Bovenwereld. Deze werkelijkheden zijn belangrijk, in verband met de krachten die ze hebben. Een krachtdier is een dier wat aan jouw gekoppeld is, het heeft dezelfde karakter trekjes als jij hebt. Het krachtdier is een wild dier, omdat deze niet is “gekweekt” door de mens, kan het dier jou vanuit zijn pure kracht jou beschermen. Een krachtdier komt dan...

Lees meer »

Nog niemand heeft een ervaring bij Paul achter gelaten :-(

Laat hieronder als eerste een ervaring achter.