Salvatore en Lotus

Salvatore en Lotus

Boxnummer 19
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Rouwverwerking

Welkom bij Salvatore en Lotus, soulmates met advies voor jou.
Wij werken vanuit liefde en verbinding en bieden speciaal advies voor jou en jouw ware liefde!
Beiden hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in het mediumschap.
Lotus is geboren met een helderziende gave en heeft zich haar hele leven hierin ontwikkeld. Zij volgt de nieuwste trainingen in Amerika om je hersenen en gedrag 100% te kunnen transformeren naar het realiseren van je diepste wensen en verlangens- met geweldige resultaten.
Salvatore is meditatieleraar en heeft jarenlang in India gewoond en gestudeerd bij gerenommeerde spirituele leraren als Osho en de Dalai Lama. Met een diep invoelend en aanvoelend vermogen brengt hij je tot begrip voor jezelf en anderen. Zijn stem brengt je tot rust en zijn woorden geven jou helderheid en kracht en brengen je in bij jezelf, je ware natuur.
Samen hebben wij wij een Healersgroep opgericht met wie wij jou speciaal helende energie kunnen sturen als je diepere transformatie wilt.
Voor belconsulten kun je terecht voor vragen over toekomst, financiën, wonen, werken, liefde en channelen (ook dieren). Wij werken met tarotleggingen, invoelen en healingen op afstand. Je kunt met alle vragen terecht.

Specialisaties zijn relaties, kinderen, identiteit, grenzen en assertiviteit, je hart volgen en beschermen, contact met overledenen, realisatie van je diepste wensen en concreet advies over concrete wensen.
Wij vragen engelen om hulp en en kunnen je ook helpen om dit contact zelf tot stand te brengen. Wij bieden ruimte, inzicht en diepe transformatie vanuit compassie.

Lichtgroet van
Salvatore en Lotus

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Nog niemand heeft een ervaring bij Salvatore en Lotus achter gelaten :-(

Laat hieronder als eerste een ervaring achter.