Salvatore

Salvatore

Boxnummer 02
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Rouwverwerking

Welkom lieve mensen,

Mijn naam is Salvatore.
Ik ben Medium, Coach, Tarotist, Handlijnkundige, Healer ( magnetiseur en Reiki meester)en Meditatieleraar.
Al 26 jaar lang begeleid ik mensen op hun levenspad middels gesprekken,coaching en healing.
Ik gebruik in ieder consult mijn helderziende en -voelende vermogens, mijn geneeskrachtige gave, en mijn grote kennis die ik heb op het gebied van spiritualiteit/spirituele ontwikkeling om je de kracht en ondersteuning te geven die je nodig hebt en de vragen te beantwoorden waar je mee zit.
Mijn kernkwaliteiten zijn;
Helderziend en voelend, niet zweverig maar to the point dus direkte duidelijke antwoorden op vragen, eerlijk en integer (wat ook betekent dat ik niet alle vragen kan beantwoorden), sterk helende vermogens, zeer sterk invoelend en sensitief.

Mijn specialisaties zijn;
-toekomstvoorspellingen
-contact met overledenen
-coaching
-heling (fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel)
-tarot
-fotoreading
-handlezen
-iriscopie
-meditatie

Je kunt bij mij al je vragen stellen, advies vragen of je verhaal vertellen. Ik streef er altijd naar voor de volle 100% er voor je te zijn en je zo goed mogelijk te helpen.

Mijn achtergrond;
Sinds kinds af aan ben ik zoekende geweest naar waarheid. Vragen als; waarom zijn we hier, wat is het doel van het leven op aarde hielden mij altijd bezig.
Deze zoektocht heeft mij op het pad van spirituele ontwikkeling gebracht.
In 1986 ben ik dan ook vertrokken naar de bakermat van spiritualiteit; India.
In totaal heb ik 5 jaar in India gewoond en gestudeerd en ben in de leer geweest bij grote Tibetaanse en Indiase spirituele leraren zoals de Indiase Mysticus Osho en Kalu Rimpochee ( één van de leraren van de Dalai Lama).
Van hen heb ik veel geleerd over de essentie van ons mens-zijn en hoe wij als mensen gelukkig en in vrede kunnen leven met onszelf en in relatie tot de wereld.
Ook heb ik een jarenlange studie Tibetaanse Geneeskunde gevolgd in de grote Piramide van de Osho Meditation Resort in de stad Pune in India en heb zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van meditatie en het trainen van de geest door het jarenlang zeer intensief beoefenen van verschillende meditatietechnieken.

Ik deel graag mijn kennis en levenswijsheid met je. Vanuit mijn helderziendheid kan ik met je meekijken naar je leven.
Wees welkom contact met mij op te nemen. Ik zal er voor je zijn voor de volle 100%.
Altijd vanuit liefde, integer en helder.

Hartengroet,


Salvatore

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Nog niemand heeft een ervaring bij Salvatore achter gelaten :-(

Laat hieronder als eerste een ervaring achter.