Savon

Savon

Boxnummer 08
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Chatten
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Huisreiniging
  • Privé consult
  • Rouwverwerking
Mijn naam is Savon
Soulguide
Ik ben geboren met de gave Heldervoelend,,Helderhorend en Helderziend
Vanaf mijn vroege jeugd ben ik altijd bezig geweest met Spiritualiteit
Graag deel ik mijn Ervaring en Kennis met jouw en met U. Ik pak dingen snel op en kom tot de kern.

Samen kijken we naar het Verleden, Heden of Toekomst

Door middel van Kaarten leggen, Pendelen,Stenen,en Handoplegging en door het gebruik van de Gave.
Daarnaast ben ik Gespecialiseerd in
Helende Geleide Meditatie,en het Energetisch Reinigen van Personen en Huizen
Een persoonlijke afspraak is ook mogelijk.

( Bij u thuis kan in overleg). Kijk voor meer informatie op onze website bij diensten.

Wilt U meer weten.

Ik stel mij in dienst om u verder te helpen en begeleiden.

Veel liefs  Savon
* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaald!

Start meteen met chatten druk op de knop om verder te gaan.

*** LET OP!!! 90 cent per minuut, hou uw kosten in de gaten!!

Inloggen

Log hieronder in om te kunnen chatten. Heeft u nog geen account? Maak deze dan hieronder aan.Nog geen account?

Vul hieronder uw gegevens in om een account aan te maken.Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Huisreiniging

Door het energetisch reinigen van je huis of jouw bedrijf, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Hierdoor wordt jouw huis door een van onze mediums weer gezuiverd zodat het weer voelbaar/leefbaar wordt.

Wat zijn deze energieën precies? En waarom kan je hier last van hebben?
Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.
Contact wordt gelegd via helder weten, horen, zien en voelen waardoor er een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden.

Heel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in b.v. slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koude wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio van zelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten, zien en horen, wichelroede lopen en gebruik van de pendel en andere manieren. Elk medium gebruikt zijn eigen expertise om dit zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

De prijs van de reiniging is afhankelijk van de grootte van het huis of bedrijf en de afstand die gereden moet worden. De tijd die de reiniging in beslag neemt is ook afhankelijk van de mate van de aanwezige negatieve energie. Voor een gemiddeld huis zal de reiniging ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

De volgende mediums kunt u via ons benaderen voor een huisreiniging. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Kosten van de huisreiniging is op aanvraag, dit heeft te maken met grootte huis en afstand naar uw huis.

Vul hieronder het formulier in…Tevens kunt u bij medium Savon een prive consult boeken. Dit is een uitgebreid consult 1 op 1.

De prijs voor dit privé consult is: € 99,-Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Leven in Angst en overgave aan Liefde

Leven in Angst en overgave aan Liefde, Het is een tijd zoals we misschien vaak gevreesd hebben maar nooit verder over nagedacht. Een tijd waarin gezinnen uit elkaar gehaald worden en ANGST overal heerst. Op Tv, op straat, thuis, met vrienden. Niets is meer veilig . Hoe ga je daarmee om. Wanneer je gedwongen wordt om naar binnen te gaan. Terwijl wij mensen toch altijd naar buiten willen. We willen niet nadenken. Onze relaties ach het is wat het is....

Lees meer »

Eenzaamheid oplossen - 7 dingen die je kunt doen tegen eenzaamheid

Hoe kun je je eenzaamheid oplossen? Zoals altijd: door kleine stappen te zetten in de juiste richting. Deze 7 tips kunnen je helpen je eenzaamheid te verminderen. 1. Je bent niet de enige Eenzaamheid is een noodzakelijke maar nare emotie. Het geeft ons het gevoel dat we afgesloten zijn van de rest, dat we niet goed genoeg zijn en dat we iets mankeren. Dat gevoel van eenzaamheid kan ons ertoe bewegen om in actie te komen, om die eenzaamheid op...

Lees meer »

De strijd van een oprechte relatie

Is het mogelijk? Een liefdevolle, succesvolle relatie met een partner? Op dit moment zijn er in Nederland 3 miljoen singles Dat is een groot aantal en de verwachting is dat dit aantal sterk toeneemt. Zo sterk zelfs dat in 2050 de helft van de bevolking single is? Ik schrok van deze cijfers. Bij Alwareness hebben we vaak gesproken over de zogenaamde Verheel en Heers. Dat is mijn persoonlijke gevoel wat ik erbij krijg. Naast het feit dat veel relaties ook...

Lees meer »

dagkaart 22 april

Als je een tijdlang naar deze kaart hebt gekeken, zul je misschien merken dat zich in je innerlijk spontaan een licht gevoel manifesteert dat er voorheen niet was. Of in ieder geval zul je het niet moeilijk vinden je een toestand of situatie voor te stellen waarin deze energie zich kan verwezenlijken. Als je de kaart van aartsengel Chamuel hebt getrokken, word je aangemoedigd meer vreugde, liefde en lichtheid in je leven toe te laten, of anderen te laten delen in...

Lees meer »

dagkaart 20 april

— Ix Chel heeft zich in je leven geweven om je te zeggen dat je je creativiteit moet uiten. Het is tijd om het vuurtje op te porren, je creatieve energie te laten stromen. Creeer! Heb lef! Maar wees ook verantwoordelijk en bewust, of je creaties nu kunstwerken of werken des vlezes (kinderen ) zijn.Creativiteit voedt, creativiteit herstelt de scheuren in onze vitaliteit, creativiteit heelt. Het is ons geboorterecht en ons levenssap; we baren. Vind dus de tijd, maak tijd, creeer...

Lees meer »

dagkaart 18 april

Fijne zondag liefs Savon

Lees meer »

dagkaart 15 april

Ik ben de engel van het huwelijk en de verbintenis en ik ben nu hier om je te helpen.Problemen, onzekerheid, wie heeft ze niet. Allemaal kennen we die momenten en allemaal hopen we op dat moment op wat hulp, wat extra inzicht of een wonder. Zeker als het een huwelijk of andere verbintenis aangaat. Wat is er gebeurd of wat gaat er gebeuren? Is er iets niet helemaal pluis, is een verbintenis even onzeker of wankelt het? Geen nood, de...

Lees meer »

dagkaart 13 april

Het hart is de zetel van de kracht en de zielenkracht. Wie vanuit het hart handelt, vanuit het bewustzijn dat wij allen geborgen zijn in het goddelijke en dat wij in vol vertrouwen in God onszelf kunnen zijn, die vreest niet de reacties van andere mensen. Wij handelen in harmonie met onszelf, in harmonie met de goddelijke kracht en in harmonie met de natuur.Nu kunnen wij beslissingen nemen die wij lange tijd hebben uitgesteld, zonder de blokkerende werking van het...

Lees meer »

dagkaart 12 april

Bokalen Negen wordt door sommigen wel gezien als de ronde tafel van koning Arthur. Teamgeest in goede harmonie met elkaar is dan ook de belangrijkste betekenis die aan deze kaart gegeven wordt.Maar let op: de levenslust en zorgeloosheid kan omslaan in oppervlakkig ‘plezier om het plezier’ wanneer je je laat meevoeren. De verschillende vormen en maten van bokalen op deze kaart, duiden op verschillende mensen met verschillende karakters waar je in je leven mee te maken hebt. Liefde en relaties...

Lees meer »

dagkaart 10 april

Ik ben flexibel en ik kan mij aanpassen aan de uitdagingen van het moderne leven. Liefs Savon

Lees meer »

Geplaatst door: Angelique Verra
03 February 2021 om 18:46

Je bent heel goed Savon, bijv...vorig jaar op de huishoudbeurs vertelde je dat mn nichtje zwanger zou worden. Vandaag is haar baby geboren.? Ik zou je graag willen bellen en je een aantal vragen willen stellen.Je bent niet veel online? ik hoop je snel te spreken liefs Angelique

Geplaatst door: Parel
03 September 2019 om 21:12

Lieve Savon, dank voor het fijne gesprek... je bent open, eerlijk, direct...je weet meteen wat er speelt en geeft fijne tips...je bent hier weinig online (helaas) mocht ik nog een keer hulp nodig hebben ga ik zeker kijken of jij online bent! Thanks liefs “Parel”

Geplaatst door: jetje
25 February 2017 om 09:03

ben weer bij savon geweest en het was zoals elk jaar weer een openbaring wat ze mij mee geeft . ik kan dingen uit het verleden steeds opruimen en de toekomst met nieuwe energie tegemoet zien . savon is zeker een steun en toeverlaat als je het zelf allemaal even niet helderziet dank je wel savon voor je mooie woorden van inspiratie

Geplaatst door: B
21 February 2016 om 22:05

Je bent echt heel goed Savon. Je bent een lief en wijs mens. Dank je voor het mooie gesprek dat we hebben gehad.