« Terug
Nigilla Savita

 

Beste lezer,

 

Deze blog schrijf ik vanuit mijn Arabische achtergrond. In onze cultuur worden veel kruiden toegepast als middel tegen ziektes en kwalen. Ik geef een paar voorbeelden. Als ik als kind last had van kiespijn, kreeg ik een kruidnagel op mijn kies gelegd. Door vocht opgezette voeten werden behandeld met Henna.

In deze blog wil ik het kruid Nigilla Savita nader belichten. Volgens oude overlevering geldt Nigella Savita oftewel “het zwarte zaad”, als een middel tegen heel veel kwalen of ziekten. Het zwarte zaad kent diverse benamingen. In Nederland is het bekend onder de naam Nootmuskaatbloem , ook wel zwarte komijn genoemd.

Het zwarte zaad behandelt het gehele lichaam en bestrijdt de werkelijke oorzaak van de kwaal. Het Zwarte zaad corrigeert als het ware te sterke of te zwakke reacties van het immuumsysteem. Het is vooral geschikt voor het behandelen van chronische, allergische of hormonale klachten.  Eenmaal behandeld door dit magische kruid, verdwijnt niet alleen de ziekte, ook je energie niveau neemt toe. En dat bevordert je totale welzijn! Het zwarte zaad is een middel van Moeder Natuur. Daarin onderscheidt het zich van de medicaties die door de reguliere geneeskunde worden voorgeschreven. Deze bestrijden vaak slechts de symptomen en pakken niet de diepere oorzaak van de klacht of kwaal aan.

Ik hoop jullie een beetje wegwijs te hebben gemaakt met deze informatie over dit bijzondere kruid. Het kan nog veel meer voor jou betekenen dan ik hier beschreven heb.

In mijn volgende blog zal ik weer een ander kruid belichten.

Liefs,

Malika

 Recente nieuwtjes

VRIJHEID!!!!!

Toen ik een aantal dagen  geleden op mijn FB pagina keek, nadat afgelopen zaterdag de avondklok werd ingesteld schrok ik toch wel van een bepaalde post van iemand. Daar stond iets op in de trant:” De avondklok? Gaan we terug... Lees meer »

Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille

Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille en een hernieuwd evenwicht. Wat gaat er vanavond gebeuren, weer een grote omwenteling gaat gemaakt worden. President Trump gaat weg en maakt, met veel moeite, plaats voor de overwinnaar Biden. Ik... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »