« Terug
Op de grens van twee werelden

Dat is een boek geschreven door mevrouw Mulder-Schalekamp maar feitelijk door Emed, een Licht van boven, van Gene Zijde, die haar over het leven van hen aan Gene Zijde vertelt.

Wat gebeurt er eigenlijk als het je tijd is om te gaan en we weer een nieuwe fase mogen ingaan? een nieuwe geboorte krijgen in onze gedaante als geestwezen ?

Als we onze aardse jas uit doen en bezig zijn met sterven komen we in een situatie terecht waarbij alles wat er op aarde gebeurd is naar boven komt. We krijgen kort alles te zien van geboorte tot en met het heden. De volgorde is die vaak van het nu tot vroeger. We zien wat we gedaan hebben, wat we gelaten hebben en wat het effect ervan was op anderen. Dit slechts ten dele in deze fase.

Het grote effect van onze daden krijgen we boven te zien, als we na onze reis van het ontdoen van de aardse jas, boven zijn aangekomen. Dan zien we wat voor keus we hebben gehad, wat de gevolgen waren geweest als we anders hadden gekozen. Ook dat wat een ander met jou gedaan heeft. Alles wordt eerlijk en open neergelegd. Zijn er zaken die geleerd hadden moeten worden maar niet zijn opgepakt dan komt dat weer een ander leven terug. Net zo vaak tot het geleerd is. Het is nooit als een straf die je wordt gegeven. Het is als een feit dat je onder ogen kunt zien. Als je daarbij je geweten voelt en ziet wat de gevolgen zijn geweest voor een ander en er bv berouw is of helder inzicht dan is die bewustwording al genoeg. De Goddelijke wereld is alleen maar liefde. Zaken als vagevuur of hel bestaan niet. Mogelijk wel in de gedachte van de mens die ver is afgedwaald.

Wat ook bestaan zijn verschillende sferen. Ook daar geldt, je komt in de sfeer van die je op aarde hebt laten zien. Leef je met een zuiver geweten en doe je alles zo goed mogelijk dan kom je ook boven in een lichte sfeer terecht. Heb je op aarde een duister bestaan gehad omdat je daarvoor gekozen hebt dan kom je daar boven ook terecht. Alles is dus letterlijk ‘ wat je neerzet vanuit gedachten creëer je’ zowel op aarde als boven. Hoe meer er geleerd wordt hoe meer men in hogere sfeer terecht komt. Ben je bijna klaar met je evolutie omdat alles geleerd en gezuiverd is, dan kom je in een hele heldere sfeer. Ook boven geldt dat men werkt of bezig is met uitvindingen en die naar de menselijke geest op aarde stuurt zodat op aarde evolutie ontstaat. Of er wordt gewerkt in een ziekenboeg, er worden mensen op aarde begeleid (o.a mediums/spiritueel werkers), er zijn taken genoeg en werk te over !

E zijn mensen die het moeilijk vinden om het aardse los te laten, die proberen vast te grijpen wat ze kunnen. Veelal is er dan een angst dat er hierna niets meer is of dat men bv gestraft zou kunnen worden voor de eigen daden. Het geweten spreekt. Een overgang zal dan veelal ook wat langer duren.

Wat vaak het geval is, is dat men bij de overgang ‘een brug’ ziet. De brug die men ziet is die van de gedachte en het geweten. De brug van angst laat een schamele brug zien, hangend boven een kloof. Dat is de burg van angst. Men vreest het eigen leven terug te zien omdat het ‘niet zo mooi’ is geweest. Men durft dan moeilijk los te laten uit angst voor confrontatie.

Is men niet bang en heeft men bv alles van tevoren goedgemaakt met de ander, daar waar gekwetst is, men dingen heeft nagelaten of bewust een ander pijn gedaan heeft, dan is het een stevige brug die je draagt naar de overkant. De gedachtenbrug dat ‘het goed’ is.

Doordat alles zich in het leven, of je nu op aarde rondloopt of boven, zich manifesteert door de gedachte is dat hetgeen wat je ziet en voelt als je loslaat.

De grens van twee werelden kan zich ontvouwen als een veilige, stevige brug en thuishaven waarin teruggekeerd word als het leven op aarde is volbracht.

Heb vertrouwen in jezelf en in je eigen geweten dan gaat de overgang gelijkmatig, rustig en vredig en wordt het nieuwe leven weer een uitdaging. Wederom een nieuwe rondgang in de vrije gedaante als geest.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de boeken over het leven van hen aan Gene Zijde… ik raad ze je aan !

 

Liefs Désirée/Isabel

 

 Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

Hoe verhoog je jouw mentale energie?

Hoe verhoog ik mijn mentale energie?   Veel van ons leven niet het leven wat je zelf zou willen, maar leven vaak het leven waarvan we denken dat het zo moet. Zeker als je dienstbaar bent aan andere, vergeet je... Lees meer »

Corona tijdperk

Hallo lieve mensen, De corona is er nu al een tijdje en neemt voor velen hun leven over. Door de angst die er heerst worden mensen boos op elkaar. Corona zorgt voor verdeeldheid. Voor wie er bang is, zijn alle... Lees meer »