« Terug
OprechteMediums

Lieve mensen,

 

Wist u dat u ook een email consult kunt aanvragen bij velen van onze mediums? Het mooie van een email consult is dat je het altijd kunt terug lezen. U kunt nu ook bijvoorbeeld een jaarlegging laten doen bij onze mediums. U kunt dit telefonisch doen maar kan ook per email. Erg handig om het na te kunnen lezen. Vergeet dan niet je geboortejaar en je naam er bij te zetten ovv jaarlegging.

Wil je weten welke mediums kijk op http://www.oprechtemediums.nl/email-consult/.

Vanaf vandaag verzorgd ook medium Linda de email consults.

Veel liefs oprechtemediums team!Recente nieuwtjes

Healing op afstand

Hoe bereid jij je voor op het ontvangen van een healing op afstand? Hoe gaat het in zijn werk en hoe bereid je je erop voor? Als je een healing op afstand ontvangt, Dan is het belangrijk dat je een... Lees meer »

VUUR

Vuur leeft, vuur ademt, vuur heeft een ziel, vuur raakt aan, vuur dwingt, vuur is eerlijk. Dingen die we afgelopen weekend geleerd hebben. Na een mooie reis naar het weekend toe, tabakzakjes maken, connecten met het vuur, weg kwijt zijn,... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »