« Terug
OprechteMediums

Lieve mensen,

 

Wist u dat u ook een email consult kunt aanvragen bij velen van onze mediums? Het mooie van een email consult is dat je het altijd kunt terug lezen. U kunt nu ook bijvoorbeeld een jaarlegging laten doen bij onze mediums. U kunt dit telefonisch doen maar kan ook per email. Erg handig om het na te kunnen lezen. Vergeet dan niet je geboortejaar en je naam er bij te zetten ovv jaarlegging.

Wil je weten welke mediums kijk op http://www.oprechtemediums.nl/email-consult/.

Vanaf vandaag verzorgd ook medium Linda de email consults.

Veel liefs oprechtemediums team!


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »Recente nieuwtjes

7 irritante types en de spiegel die ze je voorhouden

We zijn vooral allergisch voor onwelkom en opdringerig gedrag van anderen, zoals uitdelen van bevelen: “Haal eens kopje koffie voor me”, of kritiek die verpakt is als compliment of vraag: ” Dat ga je toch niet opeten?”. Hoogleraar Michael Cunningham... Lees meer »

Vergevingsritueel

Vergeving is niet iets eenmaligs, vergeving is een manier van leven. – Dr. Martin Luther King. Het Hawaïaanse vergevingsritueel. Ho’o betekent ‘doen’, ‘veroorzaken’. Pono betekent ‘goed’, ‘juist’. Ho’oponopono is een eenvoudige manier om weer naar innerlijke vrede, eenheid, naar harmonie... Lees meer »