« Terug
Oprechtemediums

Lees hier de ervaring van medium Sharda. Soms hoor je iets wat je niet wilt horen… En toch blijkt het zo te zijn.Dit is een typische ervaring dat onze mediums alleen hetgeen doorgeven wat ze doorkrijgen.

 

Oh lieve Sharda, wat ben jij goed met je voorspellingen. Iedereen zei dat ik zwanger was en jij zei iets anders. Ik vond je boodschap niet leuk, echt niet leuk, maar wat heb jij groot gelijk gehad zeg. Ik kan me goed voorstellen dat mensen je niet aardig vinden omdat je eerlijk bent. Voor mij ben jij gewoon een topper en geef mij maar liever de bittere pil, maar dan weet ik ook waar ik aan toe ben. Spreek je gauw meisje. xxxRecente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

7 irritante types en de spiegel die ze je voorhouden

We zijn vooral allergisch voor onwelkom en opdringerig gedrag van anderen, zoals uitdelen van bevelen: “Haal eens kopje koffie voor me”, of kritiek die verpakt is als compliment of vraag: ” Dat ga je toch niet opeten?”. Hoogleraar Michael Cunningham... Lees meer »

Vergevingsritueel

Vergeving is niet iets eenmaligs, vergeving is een manier van leven. – Dr. Martin Luther King. Het Hawaïaanse vergevingsritueel. Ho’o betekent ‘doen’, ‘veroorzaken’. Pono betekent ‘goed’, ‘juist’. Ho’oponopono is een eenvoudige manier om weer naar innerlijke vrede, eenheid, naar harmonie... Lees meer »