« Terug
Oprechtemediums

Lees hier de ervaring van medium Sharda. Soms hoor je iets wat je niet wilt horen… En toch blijkt het zo te zijn.Dit is een typische ervaring dat onze mediums alleen hetgeen doorgeven wat ze doorkrijgen.

 

Oh lieve Sharda, wat ben jij goed met je voorspellingen. Iedereen zei dat ik zwanger was en jij zei iets anders. Ik vond je boodschap niet leuk, echt niet leuk, maar wat heb jij groot gelijk gehad zeg. Ik kan me goed voorstellen dat mensen je niet aardig vinden omdat je eerlijk bent. Voor mij ben jij gewoon een topper en geef mij maar liever de bittere pil, maar dan weet ik ook waar ik aan toe ben. Spreek je gauw meisje. xxx


Recente nieuwtjes

Healing op afstand

Hoe bereid jij je voor op het ontvangen van een healing op afstand? Hoe gaat het in zijn werk en hoe bereid je je erop voor? Als je een healing op afstand ontvangt, Dan is het belangrijk dat je een... Lees meer »

VUUR

Vuur leeft, vuur ademt, vuur heeft een ziel, vuur raakt aan, vuur dwingt, vuur is eerlijk. Dingen die we afgelopen weekend geleerd hebben. Na een mooie reis naar het weekend toe, tabakzakjes maken, connecten met het vuur, weg kwijt zijn,... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »