« Terug
Trouwen op het eerste gezicht

In het nieuwe RTL 4-programma Married At First Sight, wagen acht singles de gedurfde stap om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Tot het moment dat ze elkaar bij het altaar treffen, weten de kandidaten die met elkaar trouwen niets van elkaar. Met dit experiment wordt de maakbaarheid van de liefde getest. Kan liefde groeien of is een relatie gedoemd te mislukken zonder te starten met ‘vlinders in de buik’?

Ik ga invoelen en wil de zienswijze van het Universum weten:

“ Dit experiment is technisch kloppend … het is vergelijkbaar met een digitale relatie (..het kan perfect aanvoelen, maar een ontmoeting in het echte leven kan enorm tegenvallen; alle zintuigen, gevoel, uiterlijk, smaak, afkomst, succes, stressbestendigheid, houding et cetera spelen een belangrijke rol bij een goede match..) …bij elkaar passen is  meer dan een fysieke wisselwerking of samenstelling van chemie en karakter…liefde is uiteindelijk de bindende factor ” .

In het experiment ‘married at first sight’ worden volwassen singles aan elkaar gekoppeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Een team van experts, bestaande uit een psycholoog, een seksuoloog en een bioloog, onderwerpt de kandidaten aan diverse fysieke en psychologische tests. Na een evaluatie van alle testresultaten komen de experts tot een aantal matches. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Is er meteen een klik, of overheerst de teleurstelling? Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen.

Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Ook trekken ze bij elkaar in om hun relatie verder vorm te geven. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en maken ze hun beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Op zich leent dit concept heel erg goed voor serieuze kandidaten die alles op alles willen zetten om zich te committeren aan een levenspartner. Een technische match is reeds gemaakt en waarborgt een uitstekende begin. En dan de proef op de som: passen ze wel bij elkaar op alle overige onderdelen…?

Veel kijkplezier, liefs

Medium Sharda, OprechteMediums, Box 48


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

7 irritante types en de spiegel die ze je voorhouden

We zijn vooral allergisch voor onwelkom en opdringerig gedrag van anderen, zoals uitdelen van bevelen: “Haal eens kopje koffie voor me”, of kritiek die verpakt is als compliment of vraag: ” Dat ga je toch niet opeten?”. Hoogleraar Michael Cunningham... Lees meer »

Vergevingsritueel

Vergeving is niet iets eenmaligs, vergeving is een manier van leven. – Dr. Martin Luther King. Het Hawaïaanse vergevingsritueel. Ho’o betekent ‘doen’, ‘veroorzaken’. Pono betekent ‘goed’, ‘juist’. Ho’oponopono is een eenvoudige manier om weer naar innerlijke vrede, eenheid, naar harmonie... Lees meer »