« Terug
Vakantie en grenzen....

Hallo lieve mensen,

De vakantie zit er voor veel al bijna op zo ook hier voor ons. Deze vakantie was voor mij persoonlijk een hele chaotische ,maar toch wel mooie vermoeiende, leuke, positieve, negatieve, rustige maar toch ook drukke periode met veel leuke , onverwachte lessen en veel slapeloze nachten met toch ook veel energie.

Zoals je kan lezen zitten alle aspecten wel in deze vakantie. Anders dan normaal was deze vakantie spiritueel best heftig. Ik werd goed geconfronteerd met mijzelf, mijn verleden en met mijn mijn groei. Maar het aller lastigste vond ik wel dat ik geconfronteerd werd met mijn grenzen aangeven. Voor het eerst in mijn leven had ik soms hier geen controle over… waar ik normaliter het lastig vind om een grens aan te geven… floepte het er soms gewoon zo uit… zo uit dat ik dacht pfff zei ik dat net…. kwam dat uit mijn mond.

 

Hoe toepasselijk dat mijn les grenzen aan geven kwam in de vakantie periode, waar het normaal bij mij draait om totaal geen grenzen te hebben. Ik omarm daarom deze les want ik ben nu alweer een stukje verder in mijn proces.

Wij zijn benieuwd hoe jullie deze vakantie hebben ervaren en wat was jullie grootste uitdaging of plezier…?

Laat je comment hieronder achter.Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

Onderbuikgevoel

Lieve mensen, Voel je ook de veranderingen in je lijf? Alles wat je eerder altijd wel ok vond, maakt plaats voor boosheid, frustratie maar eigenlijk is dit een bewustwording dat je dat gevoel niet meer wilt voelen, en ga je... Lees meer »

Het beste medium van Nederland

Wie is het beste medium van Nederland? Het beste medium van Nederland kun je vinden bij OprechteMediums, waar de mediums en paragnosten al mee dan 9 jaar werkzaam zijn. Bij OprechteMediums spreken we ook niet specifiek van een beste medium... Lees meer »