« Terug
Verandering

We zitten in een periode van letterlijk en figuurlijk opruimen, dit veroorzaakt natuurlijk ook verschillende ongemakken zoals, moeheid, intens dromen, slecht slapen en zelfs oude fysieke klachten komen weer even naar voren.

We gaan DE verandering door en dat gaat niet helemaal zonder deze ongemakken.
Wat men ook kan merken is dat oudzeer ( herkenning) van bijvoorbeeld dingen die wij niet meer willen (zoals bijvoorbeeld ) gedrag van mensen om je heen naar jou toe weer naar voren komen. Het is de bedoeling dat jij daar een verandering in aanbrengt om zo jouw rust te krijgen.

Ben je een renner voor anderen , leer dan te gaan wandelen , dit houdt in, stap terug en af en toe nee kunnen zeggen, zodat men ook jou tegemoet kan komen. Met andere woorden ruimte geven!
Wees duidelijk en heb grenzen, vergeet niet om er een consequentie aan te hangen, anders word je niet serieus genomen door de profiteurs. DOE WAT JE ZEGT en wees niet bang om te verliezen, want je verliest alleen mensen die niet bij jou horen, maar je verliest dan niet jezelf!

De verandering is bezig ook al zie je dat nog niet, maar je zult inzichten gaan krijgen.
De bedoeling is dat je probeert hier gehoor aan te geven en ook naar te gaan handelen!

De verandering zit niet in de mensen om je heen, maar de verandering zit in jou. Doe wat voor jou goed voelt en je zult merken dat sommige weerstand zullen bieden, maar de juiste zullen blijven en diegene die misbruik hebben gemaakt van jouw goedheid zullen uit je leven verdwijnen.  Goed geregeld toch 😉

Liefs EllyRecente nieuwtjes

Mijn laatste relatie

Nadat mijn laatste relatie ruim 12 jaar geleden stuk liep, heb ik destijds voor mezelf besloten om nooit meer in een relatie te stappen.  Waarom zou ik? Ik redde het immers prima in mijn eentje, een baan, een eigen huis,... Lees meer »

Eindelijk thuis

Lieve allemaal, Naast mijn werkzaamheden op de lijn, schrijf ik ook graag. Daarom wilde ik graag bij deze een stuk vrije proza met jullie delen, dat ik heb geschreven tijdens een spriritueel vrouwenweekend afgelopen weekend in Bergen.   EINDELIJK THUIS…..... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »