« Terug
Leef

Wanneer je hard aan jezelf werkt, loop je tegen een aantal dingen aan zoals, oude gewoontes, angst voor het nieuwe, onzekerheid etcetera. Je kan het zo gek niet bedenken of je bedenkt wel waarom je niet verder kunt gaan. Inderdaad je leest het goed!!!! Je bedenkt het, het zit in jouw hoofd het zijn gedachtes. Ik kan je vertellen dat je hier goed jouw leven mee kunt vullen.

STOP!!!!!

Wat gebeurt er nou als je verder gaat? Helemaal niks!!!! Alles wat je bedenkt, blijven negatieve gedachtes en is er niet. Alles wat je bedenkt gaat leven. Heb je angsten, dan worden deze zelfs groter. Soms zoveel groter dat het je kan belemmeren in je dagelijks leven.

Maar in het oude patroon leven is, bekend, vertrouwd en zelfs veilig. Het is immers wat je kent….toch?

Maar bekijk het eens anders. Je ” negatieve”  gedachten hebben je nooit verder gebracht toch? Soms zit je al je hele leven daarin vastgeroest. Werkt het dan?  Niet echt he?
Verder gaan met jouw leven en positief denken is nieuw, verassend, een hele opluchting en veel nieuwe kansen.Waarom veel nieuwe kansen….? Omdat je ze nu eindelijk kan zien, ervaren en leven.

Wat ik jou hierin wil meegeven is, ‘het is zoals het is’,  je kan niet overal controle over houden. Wel kan je het heft in eigen handen nemen om er iets leuks van te maken, hoe onbekend het nieuwe terrein ook mag zijn. Ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan?

Ik zal jullie een eerste sleutel geven tot dit geluk. Vergeving. Vergeving is de eerste stap die je moet zetten. Vergeef jezelf maar ook anderen. Met anderen bedoel ik, blijf niet in een wrok zitten jegens je zus, moeder buurvrouw of zelfs een onbekende, het zijn allemaal moment opnames en het triggert juist iets bij je waar je aandacht aan moet besteden. ja je leest het goed. De wrok die er bij komt kijken moet je in jezelf zoeken en niet bij een ander. De ander is slechts een passant die dat bij je moet aanwakkeren.

Het is December, de feestdagen naderen en de tijd van samenzijn is aangekomen. Begin vandaag nog met vergeven en met leven. Je leeft maar 1 keer, dus hang de slingers met zorg op zoals je die misschien ook in jouw kerstboom hangt.

Fijne feestdagen!!!!

Veel liefs,

Malika


Recente nieuwtjes

VRIJHEID!!!!!

Toen ik een aantal dagen  geleden op mijn FB pagina keek, nadat afgelopen zaterdag de avondklok werd ingesteld schrok ik toch wel van een bepaalde post van iemand. Daar stond iets op in de trant:” De avondklok? Gaan we terug... Lees meer »

Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille

Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille en een hernieuwd evenwicht. Wat gaat er vanavond gebeuren, weer een grote omwenteling gaat gemaakt worden. President Trump gaat weg en maakt, met veel moeite, plaats voor de overwinnaar Biden. Ik... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »