« Terug
Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille

Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille

en een hernieuwd evenwicht.

Wat gaat er vanavond gebeuren, weer een grote omwenteling gaat gemaakt worden. President Trump gaat weg en maakt, met veel moeite, plaats voor de overwinnaar Biden.

Ik weet nog goed dat Barak Obama in 2009 won en de eerste president was die in vele opzichten bijzonder was en nog is. Wat heeft hij mooie dingen gedaan voor de bevolking zoals het feit dat iedereen een zorgverzekering kreeg, hij zag alle mensen als gelijk en vond dat iedereen gelijke rechten moest krijgen.

Wat hebben we gezien bij Donald Trump; iets heel anders. Gezinnen die van elkaar gescheiden werden door het plaatsen van een kilometerslange muur bij Mexico, zorgstelsel is met éen handtekening zomaar van tafel geveegd, hij wilde niet opgeven en zijn verlies erkennen… afijn er zijn heel wat dingen gebeurd die de mens de ogen heeft doen openen.

Spreken we dan van goed of slecht in beide gevallen? nee, en waarom niet zul je denken? omdat het juist de bedoeling is dat de wereld beide kanten van de medaille ziet om tot een bepaalde conclusie te komen. De conclusie van hoe dingen kunnen zijn.. dat men er hoort te zijn voor elkaar, dat eenieder gerespecteert dient te worden, dat ieder een zorgverzekering mag hebben, niet hoeft te overlijden doordat de kosten van een ziekenhuis niet betaald kunnen worden, dat eindelijk na zeer lange tijd discriminatie op rassen moet verdwijnen..

We kunnen door die twee kanten die zij hebben laten zien zelf voelen en inzien wat juist is en dát heeft juist als doel om met zijn allen op een ander level te komen.

Wat gebeurt er vanavond? Biden is iemand die bruggen bouwt, verbindt. Hij zal de schakel zijn die in grote lijn die uiterste partijen bij elkaar zal brengen.

Iemand die zorgt voor een rust en een bepaalde gelijkmatigheid in bewindvoering. Althans zo wordt verwacht.

Alle kanten van de medaille zijn waardevol, het leven en de gebeurtenissen zijn slechts een rollenspel dat ons de ogen opent ! Laten we maar goed kijken.


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »Recente nieuwtjes

VUUR

Vuur leeft, vuur ademt, vuur heeft een ziel, vuur raakt aan, vuur dwingt, vuur is eerlijk. Dingen die we afgelopen weekend geleerd hebben. Na een mooie reis naar het weekend toe, tabakzakjes maken, connecten met het vuur, weg kwijt zijn,... Lees meer »

Denk niet wit, denk niet zwart, denk niet zwart-wit

Gistermiddag reed ik in de tropische hitte richting het noorden, om afscheid te nemen van tante Tini. Tante Tini is getrouwd met oom Jaap, de beste vriend van mijn vader Herman. Toen ik uit de auto stapte op de parkeerplaats... Lees meer »