« Terug
Waarom verlangt ons wezen zo naar de romantiek…?

Op zoek naar de romantiek, de ware liefde, de volledige overgave, de enige echte, onze soulmate…jong of oud, 12 of 80, gebonden of niet, wij romantiseren wel eens over  onze enige echte held die onvoorwaardelijk en eeuwig van ons zal houden, de prins op het witte paard. Bestaat hij wel of niet?  Ik vind namelijk dat een ieder van ons, man of vrouw, een idee heeft over de perfecte romantische partner met het ideaalbeeld van ‘en ze leefden nog  lang en gelukkig’.

Het klinkt allemaal wellicht naïef en niet realistisch. Toch vind ik dat dit ideaalbeeld uit het diepste van ons wezen komt. Het is niet zomaar een beeld. Ik heb het gevoel dat het meer is dan dat. Ik laat me niet gek maken en ik wil de mysterie hieromtrent ontrafelen: waarom verlangen wij toch naar die ene echte ware verheven liefde…?  En ik ga in meditatie, want vandaag wil ik het antwoord hierop weten. Dit is wat ik begrijp van het Universum:

“ Een Mens is een  interactie tussen het lichaamsbewustzijn en het Spirituele Bewustzijn. Onze  lichamelijke verlangens worden vervuld door de 5 zintuigen. Onze Spirituele verlangens worden vervuld door de ‘Onvoorwaardelijke Liefde ‘. Zolang de Mens de Spirituele Liefde niet kan ervaren, zal het blijven verlangen, of zoeken naar die ervaring… “.

Wij komen van de Liefde. En alhoewel wij wonen in een lichaam met een aards bewustzijn, is de voedsel van ons Spiritueel Bewustzijn Liefde. Liefde heeft vele vormen. Liefde heeft altijd een ander nodig om te vloeien. Ik heb een keer de boodschap gehad voor een dame, die ontzettend verbitterd was achtergebleven, om een huisdier te nemen en haar liefde in het hondje te stoppen. Liefde moet namelijk vloeien. Een knuffelhuisdier zoals een hond kan je veel liefde geven. Liefde heeft interactie nodig. Liefde heeft een ander nodig om te kunnen vloeien. Zo wordt je langzamerhand Liefde, door de manifestatie ervan. Zonder manifestatie van de Liefde word je droog en dor….of liefdeloos, harteloos. Ik kies voor het hart. En u?

Liefs,

Medium Sharda, OprechteMediums, Box 48Recente nieuwtjes

Healing op afstand

Hoe bereid jij je voor op het ontvangen van een healing op afstand? Hoe gaat het in zijn werk en hoe bereid je je erop voor? Als je een healing op afstand ontvangt, Dan is het belangrijk dat je een... Lees meer »

VUUR

Vuur leeft, vuur ademt, vuur heeft een ziel, vuur raakt aan, vuur dwingt, vuur is eerlijk. Dingen die we afgelopen weekend geleerd hebben. Na een mooie reis naar het weekend toe, tabakzakjes maken, connecten met het vuur, weg kwijt zijn,... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »