« Terug
Wedstrijd gevoel versus wil

Als je gaat fietsen en je weet niet naar toe dan laat je je leiden door je gevoel. Bochtje links, bochtje rechts, ach, je komt wel ergens uit, je hebt geloof en vertrouwen in jezelf.
Als je een baan zoekt en je weet niet wat, ga je bedenken wat je wilt, wat kan en niet kan, afhankelijk van papieren, salaris, je kunnen, maar niet wat je voelt.
Waarom onderscheid, waarom voel je niet gewoon wat je leuk vindt en pas je daar alles op aan? waarom wil je? wat betekent je wil voor je? je wil is niets anders dan je ego, terwijl je geest dingen weet, voelt, sturing geeft die gedwarsboomd kan worden door de wil.

Boks niet langer….
Uiteraard hebben we de wil nodig om iets neer te zetten dat vanuit gevoel is ontstaan. We wensen, verlangen iets dat handen en voeten moet / mag krijgen en daar hebben we soms doorzettingsvermogen voor nodig, de wilskracht. Maar je wil neerzetten op iets dat je persé wil en dat niet de bedoeling is gaat je dan ook vaak niet lukken, ik kan niet zeggen nooit, want daar ga ik niet over, dat lot ligt in de ‘bestemming’. Maar hardnekkig je wil neerzetten tegen alle natuurwetten in lukt niet. Ga mee met wat voor jou fijn is en goed voelt en geef de strijd met je ego wil op.
Wees lief voor jezelf, kies vanuit gevoel, je hart en alle stoplichten staan op groen!


Recente nieuwtjes

Hij belt niet terug…. ojee

Tijdens mijn consulten, krijg ik vaak dames aan de lijn die daten. En dan hebben ze de date met ‘DE MAN’ en het was heel gezellig en leuk… maar hij laat dan niks meer van zich horen… of sterker nog…... Lees meer »

Eenzaamheid oplossen – 7 dingen die je kunt doen tegen eenzaamheid

Hoe kun je je eenzaamheid oplossen? Zoals altijd: door kleine stappen te zetten in de juiste richting. Deze 7 tips kunnen je helpen je eenzaamheid te verminderen. 1. Je bent niet de enige Eenzaamheid is een noodzakelijke maar nare emotie.... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »