« Terug
Wedstrijd gevoel versus wil

Als je gaat fietsen en je weet niet naar toe dan laat je je leiden door je gevoel. Bochtje links, bochtje rechts, ach, je komt wel ergens uit, je hebt geloof en vertrouwen in jezelf.
Als je een baan zoekt en je weet niet wat, ga je bedenken wat je wilt, wat kan en niet kan, afhankelijk van papieren, salaris, je kunnen, maar niet wat je voelt.
Waarom onderscheid, waarom voel je niet gewoon wat je leuk vindt en pas je daar alles op aan? waarom wil je? wat betekent je wil voor je? je wil is niets anders dan je ego, terwijl je geest dingen weet, voelt, sturing geeft die gedwarsboomd kan worden door de wil.

Boks niet langer….
Uiteraard hebben we de wil nodig om iets neer te zetten dat vanuit gevoel is ontstaan. We wensen, verlangen iets dat handen en voeten moet / mag krijgen en daar hebben we soms doorzettingsvermogen voor nodig, de wilskracht. Maar je wil neerzetten op iets dat je persé wil en dat niet de bedoeling is gaat je dan ook vaak niet lukken, ik kan niet zeggen nooit, want daar ga ik niet over, dat lot ligt in de ‘bestemming’. Maar hardnekkig je wil neerzetten tegen alle natuurwetten in lukt niet. Ga mee met wat voor jou fijn is en goed voelt en geef de strijd met je ego wil op.
Wees lief voor jezelf, kies vanuit gevoel, je hart en alle stoplichten staan op groen!


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

Mijn laatste relatie

Nadat mijn laatste relatie ruim 12 jaar geleden stuk liep, heb ik destijds voor mezelf besloten om nooit meer in een relatie te stappen.  Waarom zou ik? Ik redde het immers prima in mijn eentje, een baan, een eigen huis,... Lees meer »

Eindelijk thuis

Lieve allemaal, Naast mijn werkzaamheden op de lijn, schrijf ik ook graag. Daarom wilde ik graag bij deze een stuk vrije proza met jullie delen, dat ik heb geschreven tijdens een spriritueel vrouwenweekend afgelopen weekend in Bergen.   EINDELIJK THUIS…..... Lees meer »