« Terug
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is vaak een lastig fenomeen. Een ieder worstelt hier wel eens mee. Wij willen ons graag zeker voelen, en doen waar wij ons prettig bij voelen. Soms komt dan het stemmetje in ons hoofd tevoorschijn ,wanneer wij bijvoorbeeld iets nieuws doen, of wanneer wij op het punt staan een risico te nemen.  Het stemmetje verteld ons zacht, dat we het beter bij het oude kunnen laten, want dat is bekend terrein en veilig.

Het goede nieuws is! We hoeven niet altijd naar dat stemmetje te luisteren…. doen wij dat niet dan is de kans groot dat wij uit onze schulp kruipen en nog meer zelfvertrouwen krijgen.

Hier wat tips mogelijk voor meer zelfvertrouwen zullen zorgen

– Angst omarmen. Door onze angsten onder ogen te komen, groeit het zelfvertrouwen. Dit kan bijvoorbeeld door te denken aan eerdere situaties waarin je jouw angsten onder ogen bent gekomen en deze overwonnen hebt.

– Wees trots op jouw falen. Als je niet gefaald hebt, heb je het ook niet geprobeerd. Hoe vaker je gefaald hebt hoe meer je geprobeerd hebt iets te bereiken, hoe groter jouw zelfvertrouwen is. Falen is namelijk groeien en leren.

– Stel doelen in die te realiseren zijn. Bereik jouw doelen door kleine stappen te zetten en wees niet te streng voor jezelf.

– Concentreer je op jouw goede punten. Vaak is het zo dat iemand die weinig zelfvertrouwen heeft alleen maar kijkt naar de zwakke kanten van zichzelf. Draai dit eens om en kijk eens naar de goede kanten van jezelf. Die zijn er genoeg, alleen richt jij daar de aandacht niet op. Vergeet niet, Niemand is perfect! Gelukkig maar, dan zou het een saaie wereld zijn.

Succes en laat jouw zelfvertrouwen groeien…..

Liefs Malika


Recente nieuwtjes

VRIJHEID!!!!!

Toen ik een aantal dagen  geleden op mijn FB pagina keek, nadat afgelopen zaterdag de avondklok werd ingesteld schrok ik toch wel van een bepaalde post van iemand. Daar stond iets op in de trant:” De avondklok? Gaan we terug... Lees meer »

Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille

Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille en een hernieuwd evenwicht. Wat gaat er vanavond gebeuren, weer een grote omwenteling gaat gemaakt worden. President Trump gaat weg en maakt, met veel moeite, plaats voor de overwinnaar Biden. Ik... Lees meer »Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »