« Terug
Zuurstof, lucht Longen, water Voeding Uit de aarde In de lucht Overal Nodig…. Noodzakelijk LEVEN

Zonder dit al zijn we niet, bestaan we niet, is er geen leven. Alles heeft longen, alles ademt, mens, dier, plant, alles.

Alles leeft ook doordat er water is. Ook zonder water, vocht, verdorren we. Net als in de natuur alles verdort als er geen regendrup valt.

Dit zijn onze allergrootste en belangrijkste levensbehoeften. Ieder mens zal dit ongetwijfeld weten en toch gaan we er niet altijd zorgvuldig mee om. We drinken te weinig water soms, we vergeten wel eens de planten, gaan barbecueën in de natuur zonder stil te staan bij de droogte, brandgevaar.

Roekeloos, achteloos soms. Het zijn dingen die respect vragen, eerbied. De kwaliteit van leven geldt voor alles wat ons dierbaar is, voor alles wat ons in leven houdt. Bomen die er zijn en die, doordat ze bladeren hebben, ons voorzien van zuurstof. We lopen er zomaar aan voorbij, aan de taak van de natuur, de samenwerking tussen mens en natuur.

Als we de kwaliteit van alles zien en ons bewustzijn vergroten, respect hebben, dan weten we dat alles op elkaar inhaakt. Bomen worden door de mens geplant, daar waar ze gekapt worden, zodat ze ons weer dienen. Het hele dierenrijk in de natuur, alle bomen, planten zijn essentieel. De grote zeeën, meren, plassen. Ze voorzien alles wat leeft, bloeit en groeit.

De grote kernwaarden van ons bestaan, waarvan we niet zonder kunnen.

 

 

 

Mijn devies; laten we er zuinig mee omgaan en het mooie allemaal nalaten aan onze volgelingen.

Liefs Désirée/IsabelRecente nieuwtjes

Dagkaart 19 januari

DE KEIZERIN Deze kaart staat symbool voor uw intuïtie. He betekent voor u vandaag dat u meer uw gevoel gaat volgen dan u gedachtes. Gebruik deze dag dan ook om daar mee te oefenen, want vaak neemt het hoofd het... Lees meer »

Dagkaart 18 januari

DE KLUIZENAAR Deze mooie kaart staat voor de zoektocht naar wijsheid en waarheid. Voor u betekent dit dat u daaruit van binnen naar toe geleid wordt vandaag. Ondanks u voorzichtigheid en angst is het een goed begin als u het... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »