Didi

Didi

Boxnummer 05
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Chatten

Bij het horen van uw stem krijgt zij op unieke wijze antwoorden voor u door en werkt met veel liefde en licht naar u toe. Daarnaast is zij een absolute topper op relatiegebied met het invoelen en aanvoelen waarbij ze ook astrologie gebruikt met geboortedatum! Haar boodschappen zijn duidelijk, treffend.

Warme groetjes,
Didi

* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaald!

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Binnenkort hebben we chatten met de mediums. Meer info volgt snel.

U kunt Didi SMSen door de volgende code te gebruiken: OPRECHTE 05
Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: M.
05 juli 2018 om 23:20

Didi bedankt voor het treffende consult van gisteren, je had op veel punten gelijk maar dat wist ik toen nog niet maar na vanavond wel :-) Daarnaast is het altijd fijn om een goed gesprek te hebben en voelde je mij goed aan. Dankjewel!

Geplaatst door: rita
30 maart 2015 om 14:14

Didi is een topperrrrrrrrrrrrr geweldig en eerlijk zij zegt de waarheid en daar ga ik voor dank je wel je hoort me nog xxxxx

Geplaatst door: Zaineb
27 september 2014 om 09:10

Didi jij bent echt een topper!!! hoe goed jij tot de kern komt wauw!!! Ik heb meerdere mediums gesproken op andere lijnen maar jij krijgt de dingen echt goed door.Liefs zaineb

Geplaatst door: Fatima
20 juni 2014 om 23:02

Hoi Didi,
Bedankt voor alle steun tot hiertoe. Je bent echt mijn rots in de branding. Ik heb het emotioneel nog steeds moeilijk. Ben nog op zoek naar eigen waarden. Maar dankzij jouw woorden heb ik nog de moed om verder het verleden af te handelen en los te laten. Tot bels. Fatima

Geplaatst door: Maria
19 april 2014 om 10:11

Lieve Didi,

Dank je wel voor het mooie en zeer verhelderende gesprek. Ik heb de kaarsen besteld en ga ermee aan de slag zodra ik ze binnen heb.
Voor mij voelde je als heel oprecht en ik vind dat je een mooie, warme stem en energie hebt.

Ik zal je zeker laten weten hoe het verder verloopt en alle positieve veranderingen met je delen.

Liefs,
Maria

1 2