Hendrikje

Hendrikje

Boxnummer 69
Offline
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Sms Alert

“Met liefde en plezier geef ik je inzichten in je huidige situatie op het gebied van relaties, werk of huis.

Als medium, healer en reader kijk ik niet alleen naar de chakra’s, maar werk ook samen met de gidsen en engelen om ons heen. Daarnaast combineer ik astrologie met een stuk psychologisch inzicht. Ik kijk, hoor en voel vanuit meerdere perspectieven om zo maar te zeggen, om een zo compleet mogelijk beeld van jouw heden, verleden en toekomst te kunnen geven.

In de consulten ben ik graag duidelijk. Ik kom gauw tot de kern van het probleem, maar problemen dragen ook altijd oplossingen met zich mee en die zal ik zeker benoemen.
Ik laat je graag zien wat jouw aandeel, rol is in het verhaal, zodat jijzelf de dingen kunt aanpakken en veranderen, daar waar jouw verantwoordelijkheid en mogelijkheden liggen.

Vertrouw op je kracht en intuïtie en durf te ervaren!”

Hendrikje

SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Inzichten en Vragen

“De kaarten zijn samengesteld naar aanleiding van de ervaringen die ik heb opgedaan. Op beurzen wilde ik meer interactie met bezoekers en de kaarten waren daar heel geschikt voor. Ik gebruikte toen alleen kaarten met vragen. Vorig jaar ben ik mijn inzichten op LinkedIn gaan delen. Vervolgens is de wens ontstaan ze te laten drukken en uit te geven! Het zijn in totaal 100 kaarten, 50 kaarten met Inzichten en 50 kaarten met Vragen. Je kunt ze voor jezelf gebruiken,...

Lees meer »

Geplaatst door: anoniem
25 januari 2018 om 17:23

als je een zware tyd doormaakt is Hendrikje je steun en toeverlaat. wijsheid inzichten zonder oordeel een heel bijzonder liefdevol en warm mens. ik hoop op een mooie liefdevolle toekomst en met de steun van Hendrikje komt deze een stap dichterbij. respect,wardering,en dankbaarheid heb ik voor je. bedant voor alles wat je doet.

Geplaatst door: Anoniem
08 maart 2017 om 18:41

Lieve vrouw, warm en oprecht. Bedankt voor alles.

Geplaatst door: Petra
07 februari 2017 om 10:43

Ik ben zo blij met Hendrikje! Zij geeft me inzichten, vertrouwen en geloof in mijzelf als ik het even kwijt ben. Ze kan kijken naar de motieven en gevoelens van derden, iets waar ik veel aan heb in mijn relatie(s). Ze is zuiver, nooit oordelend en op zn tijd verfrissend confronterend, maar altijd liefdevol.

Geplaatst door: Addy
01 februari 2017 om 12:20

In een voor mij zware periode had ik regelmatig kontakt met Hendrikje. Ik ervaarde dat als heel verrijkend. Ze combineert luisteren, en praten op een hele fijne manier. Door de vragen die ze mij stelde werd ik aan het denken gezet. Geen moment kreeg ik het gevoel dat ze me een richting op stuurde of me woorden in de mond legde. Wel kreeg ik met haar inlevende vermogens weer grip op mijn leven... Ik ervaar Hendrikje als puur, echt, lief zonder zweverig of claimend. Met het vermogen om zelf je eigen pad weer te vinden!! Dank Hendrikje voor je inzichten!!

Geplaatst door: Bas
28 december 2016 om 21:54

Super, lief en echt.! Ben je dankbaar..